ANKARA'DA KEYİFLİ BİR MOLA

“Keyifli bir mola” sloganı ile metropollerle buluşmaya başlayan dünyanın ilk mobil kafe zinciri HOTSTOP, şehir hayatının bir parçası olmaya devam ediyor

TURİZMİN SESİ


HOTSTOP, geçtiğimiz günlerde Via/Life Fashion OUTLET'te Ankara'daki ilk şubesini açtı. HOTSTOP Mobil Kafeleri, kupa formundaki sıra dışı konsepti, sahip olduğu teknolojileri, şaşırtan ürün fiyatları ve emsalsiz lezzetleriyle farkı yaratıyor. HOTSTOP, uluslararası proje geliştirme şirketi ÇözümVar'ın yaklaşık 2 yıllık çalışmasının bir ürünü. İleri teknoloji ile donatılmış HOTSTOP Mobil kafeleri; görünümü, fonksiyonelliği, özgün masa-sandalyeleri ile dikkat çekiyor. Modern bir kafede olması gereken her türlü teknik altyapı ve ekipmana sahip olan HOTSTOP'lar şehrin hızlı yaşamına yeni bir soluk getiriyor.

Oldukça lezzetli kahve ve çay çeşitleri ile sandviç, kek ve kurabiyeleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor. HOTSTOP'ların içinde Türkiye'de ilk defa HOTSTOP'larda kullanılan ve tüm kalibrasyonları uzaktan yönetilen tam otomatik kahve makinalarının yanında, demleme çay makinaları, buz makinası, +4 ve -18 depolama dolapları, dahili aspiratör ve klima sistemleri, dijital menüboard'ları, mikrodalga fırınlardan blender'lara çok sayıda ekipman yer alıyor.

Sahip olduğu ERP sistemleriyle her türlü operasyonun görsel ve veri yönetimi olarak uzaktan anlık izlenebildiği HOTSTOP'ların üstünde yer alan kayan yazı platformu da tam bir bilgi portalı. HOTSTOP'ların üstündeki 8.9 m uzunluğundaki dijital ekranlardan her türlü menü bilgisinin yanında çok yakında gündemdeki ekonomik gelişmeleri bile izleyebileceksiniz. Bu ekranlar uzaktan bir Blackberry ya da Iphone'dan yönetilebilecek şekilde yapılandırılmış.Metropolün yeni ikonu olmaya aday HOTSTOP'lar, yiyecek&içecek sektöründe “Mobil Kafe” kategorisini yaratma yolunda ilerlemeye devam ediyor.