ANKARA’DA BALIK GECELERİ BAŞLIYOR

Rixos Grand Ankara Cuma akşamları “Balık Gecesi” düzenliyor

TURİZMİN SESİ


Rixos Grand Ankara'nın ödüllü şefi Süleyman Aşçıoğlu ve ekibinin sunumuyla hazırlanan deniz ürünleri her Cuma saat 19:00'dan itibaren deniz ürünlerini sevenleri bekliyor.Rixos Grand Ankara leziz ve farklı tadları Ankaralılarla buluşturmaya devam ediyor.

Cuma akşamları düzenlenen Balık Gecesi'nde; deniz ürünleri ve birbirinden lezzetli 11 çeşit meze ödüllü şef Süleyman Aşçıoğlu ve ekibi ile sunuluyor. Tadına doyulmaz ara sıcaklarda karides güveç, balık köftesi ve hamsi buğulamaya; balık tezgahından seçilen, arzuya göre pişirilen taptaze deniz ürünleri eşlik ediyor.

Sağlık ve lezzetin birleştiği keyifli akşam yemeğinin hemen ardından balık sofralarının vazgeçilmezi tahin ve irmik helvaları damağını tatlandırmak isteyenler için hazırlanıyor. Yemekten sonra tatlı değil de daha hafif lezzetlerle geceye nokta koymak isteyenler için en taze mevsim meyveleri sofraları renklendiriyor.

Limitsiz yerli içecekler ile bu çok özel lezzetleri 65 TL'ye tadabilirsiniz. Rezervasyonlarınız için lütfen 0 312 410 55 00 numaralı telefonu arayınız.