ANEMON OTEL ANTAKYA AÇILDI

Anemon Otel, Ege, Marmara ve Doğu Bölgelerindeki yatırımlarının ardından Antakya'daki yatırımıyla yönünü Akdeniz'e çevirdi

TURİZMİN SESİ


Salim Yavaş, Antakya'daki Çankaya Ailesi'ne ait olan otelin işletmesinin Anemon Oteller Grubu işletilecek.Anemon Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Manisalı Salim Yavaş, Antakya Anemon ile grubun otel sayısının 14'e ulaştığını söyledi. Salim Yavaş; "Anemon Antakya Otel'de; bölgenin ve ülkemizin turizm potansiyeline pozitif katkı üretecek bir işletmecilik ortaya koyacağız. Antakya'nın tarihi kültürel potansiyeli ile bölgenin gelecek yıllarda mevcut konaklama sayılarının önemli miktarda artacağını öngörüyoruz. Anemon Otelleri olarak 21 yıllık otel işletmeciliği tecrübemiz ile bu bölgede kaliteli konaklama hizmeti için misafirlerin ilk tercihi olmayı hedefliyoruz" dedi.

Hizmete giren Anemon Antakya Oteli ile birlikte toplam yatak kapasitesinin 3 bine, toplu yemek davet banket kapasitesinin ise 7 bin kişinin üzerine çıktığını belirten Yavaş, Ağustos ayı içerisinde Çanakkale ve Ankara'da başlaması planlanan otel yatırımları ile 2011 yılını 16 otelle kapatmayı planladıklarını dile getirdi.Salim Yavaş, 'Türkiye'de doğduk, Türkiye'de büyüyoruz' sloganına uygun hedeflerini yerine getirmekten memnuniyet ve gurur duyduklarını kaydetti.

Salim Yavaş, Anemon olarak, sektörde kaliteli ve güler yüzle sağladıkları markalaşmayı Akdeniz yatırımıyla yaygınlaştırırken, ekonomiye ve istihdama da katkı sağlamayı sürdüreceklerini belirterek, Türk misafirperverliği ile uluslararası standartlarda hizmet verdiklerini belirtti.
Yavaş, “Çankaya Ailesi ile işbirliğine karşılıklı tam güven anlayış ile başladık. Anemon Antakya Otel'de, bölgenin ve ülkemizin turizm potansiyeline pozitif katkı üretecek bir işletmecilik ortaya koyacağız. Hizmete giren Anemon Antakya Oteli ile birlikte toplam yatak kapasitemiz 3 binin, toplu yemek davet banket kapasitemiz ise 7 bin kişinin üzerine çıktı. Bu otel ile Türkiye'nin, Anadolu'daki en yaygın otel zinciri olma özelliğimizi de pekiştirdik. 2010 Ağustos ayı içinde başlaması planlanan Çanakkale'deki otel yatırımımız ve Ankara projeleri ile 2011 yılını 16 otel olarak kapatmayı planlıyoruz” dedi.

Odabaşı Beldesi Kavaslı Mah. Atatürk Bulvarı No: 114 31034 Antakya / Hatay (326) 221 80 80 (326) 221 82 82

mailto:info@anemonantakya.com