ANADOLUJET’TE TÜM KONUKLAR 59 TL

Yoğun ilgiyle karşılanan AnadoluJet, 59 TL kampanyasıyla teşekkür ediyor

TURİZMİN SESİ

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği kampanya ile bir önceki yılın aynı dönemine göre yolcu sayısını yüzde 75,7 artıran AnadoluJet, halkımıza planladığı yeni kampanyası ile teşekkür ediyor. 15 Şubat – 05 Nisan 2010 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada uçuş tarihinden en az 9 gün öncesine kadar alınan tüm iç hat tek yön biletler her şey dâhil 59 TL'den satılacak.

2009 Yılında 21.500 konma sayısına ulaşarak 3 milyona yakın yolcu taşımanın ve yüzde 81.2 doluluk oranına ulaşmanın haklı gururunu yaşayan AnadoluJet, yeni kampanyalarıyla yolcularını hızlı, konforlu ve ekonomik bir şekilde taşımaya devam ediyor.

Uzakları yakın etmek, Anadolu'yu birbirine yaklaştırmak anlayışı ve vizyonuyla yola çıkan AnadoluJet, Anadolu'yu uçakla ve uçuşla tanıştırmayı sürdürüyor. 5 uçaklık tarifeyle serüvenine başlayan ve filosundaki uçak sayısını artırarak 12 uçaklık tarifeye ulaşan AnadoluJet ulaşım ağını büyütmeye devam ediyor.

Anadolu halkını uçakla buluşturmayı misyon edinen AnadoluJet ile ilgili detaylı bilgilere 444 AJET (444 2538) numaralı Çağrı Merkezi'nden veya www.anadolujet.com  internet adresinden ulaşılabilir.