ANADOLUJET KIŞ TARİFESİNE GEÇİYOR

25 Ekim Pazar günü 2009 – 2010 kış tarifesine geçecek olan AnadoluJet, filoya yeni katılan uçakları ve yeni uçuş noktalarıyla hizmet ağını genişletiyor

TURİZMİN SESİ
Mevcut 8 uçaklık filosuna Ekim-Kasım 2009'da dahil edeceği 2 adet yeni nesil Boeing 737-700 tipi uçağıyla, 2009-2010 kış tarifesine 10 uçaklık bir filo ile başlayacak olan AnadoluJet, Şubat ayına kadar filoya eklenmesi planlanan 2 adet Boeing 737-700 ve 1 adet Boeing 737-800 ile 2010 yılını 12 uçaklık bir filo ile karşılayacak.

Ankara'dan Sabiha Gökçen'e ve İstanbul'dan 5 noktaya gerçekleştireceği uçuşları ile yolcularını Anadolu semalarında bir uçtan bir uca ulaştırmaya devam eden AnadoluJet, Ankara - Kıbrıs direkt uçuşlarına da başlıyor.

AnadoluJet'in kış tarifesinde Muş, Çorlu, Erzincan, Adıyaman, Hatay ve Hatay'dan Kıbrıs'a yapılan seferler haftanın her günü icra edilecek.

25 Ekim'den itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Erzurum seferleri başlayacak. AnadoluJet'in Sabiha Gökçen'den gerçekleştireceği diğer yeni uçuş noktaları olan Konya, Trabzon, Elazığ, Diyarbakır seferleri Kasım ayı içinde filoya katılacak yeni uçaklarla yapılacak. Konya hattı ise AnadoluJet'in uçuş haritasına ekleyeceği en yeni noktası olacak.

Ayrıca geçtiğimiz yaz başladığı Ankara-Sabiha Gökçen uçuşları da günde 2 sefere çıkıyor. Böylece Ankara'dan İstanbul'un Anadolu yakasına gelen yolcular Türk Hava Yolları'nın Kasım ayında direkt uçuşlara başlayacağı Stuttgart, Hannover, Köln, Amsterdam, Londra, Moskova ve Berlin'e bağlantılı uçma avantajını da yakalayacaklar.

Ankara-Hatay ve Hatay-Kıbrıs uçuşları devam ederken Ankara'dan direkt Kıbrıs uçuşları da yine haftanın her günü gerçekleştirilecek.

Anadolu halkını uçakla buluşturmayı misyon edinen AnadoluJet ile ilgili detaylı bilgilere 444 AJET (444 2 538) numaralı çağrı merkezinden veya www.anadolujet.com  adresinden ulaşılabilir.

Anadolu jet hakkında
AnadoluJet Türk Hava Yolları alt markası olarak 23 Nisan 2008 tarihinde 5 uçaktan oluşan filosuyla Ankara merkezli olarak uçuşlara başlamıştır. AnadoluJet, Türk Hava Yolları markasının güvencesi altında, yolcuya sunulan ilave servislerin yalınlaştırılmasıyla elde edilen maliyet avantajının, bilet ücretlerine yansıtılarak daha geniş halk kitlesinin hava ulaşım hizmetinden yararlanabilmesi amacıyla geliştirilen yeni bir iş modeli olarak 304 seferle başlayan operasyonuna, şu an 8 uçaktan oluşan filosuyla 23 şehirde 436 seferle devam ediyor.