AMERİKA’DA MAAŞLI STAJ ZİRVESİ

Hilton Convention Hall, Istanbul'da 7-8 Kasım 2009'da Saat : 10:00 – 19:00 arası düzenlene zirvye bekliyoruz

TURİZMİN SESİ


Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları bünyesinde Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık tarafından düzenlenecek olan Amerika'da Maaşlı Staj Zirvesine katılarak Amerikalı işverenler ile yüzyüze mülakat yapıp, bir Amerikan şirketinde 18 aya kadar çalışma fırsatını kaçırmayın!

Bu yıl üçücüsü düzenlenecek olan Amerika'da Maaşlı Staj Zirvesi'nde, genç profesyoneller, Amerika'dan gelecek olan işverenlerle yüz yüze görüşme şansı elde edecek. Zirvenin ilk seansında, şirket yetkililerinin yapacağı sunumlara katılacak olan adaylar, birbirinden farklı başlıklarla zenginleştirilen "Yurtdışı'nda Kariyer"le ilgili bilgi edineceklerdir. İkinci seansta ise şirket yetkilileriyle mülakatlar gerçekleştirilecektir.

ZİRVE'NİN BAŞLIKLARI
Katılımcılar, birçok pozisyon arasından seçecekleri pozisyonlar için işverenlerle mülakata girebileceklerdir

  • Amerika'da 18 aya kadar katılımcılara çalısma firsatı sunan "Internship (Maaşlı Staj)" programıyla adaylar, kariyerlerine çok degerli bir deneyim ekleme firsatı bulabileceklerdir.
  • Satış-Pazarlama, İşletme, Turizm-Otelcilik, IT ve diğer mühendislik alanlarında alımların yapılacağı Zirve'de, adaylar Amerika'da çalisma olanakları konusunda bilgilendirilecek, Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı'na katılacak olan Amerikan Konsolosluğu standından ise vize koşulları konusunda bilgi alabileceklerdir.

  • Amerika'da Staj Programının Avantajları Nelerdir?
    Staj programı, sıradan bir iş deneyiminden çok daha ötedir. Staj sırasında geçireceğiniz zaman,önceden planlanmış bir eğitim şeklinde olmaktadır.
  • Amerika'da Staj yaptığınız sürede maaş alırsınız böylelikle yaşam masraflarınızı karşılayabilirsiniz.
  • İngilizce seviyeniz ''fluent'' düzeye gelir.
  • Amerikan iş tekniklerini öğrenirsiniz, yeni bir bakış açısı kazanırsınız.
  • Türkiye'ye geri döndüğünüzde, uluslararası bir iş deneyimi edinmiş olarak iş hayatına atılmış olursunuz.

    Adayların işverenler ile yapacakları mülakatların sırası zirveye kayıt oluş sırasına göre belirlenmektedir.
    Detaylı bilgi için www.amerikadastaj.com  'a tıklayınız.