ALTIN RAKET ITF’DE ŞAMPİYON OLDU

Rixos Hotels'in sponsoru olduğu Türk kortlarının genç ve başarılı ismi Başak Eraydın, Hindistan'da düzenlenen ITF Uluslararası Gençler Tenis Turnuvası'nda teklerde ve çiftlerde şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı

TURİZMİN SESİ
ENKA kulübünün genç oyuncularından, Rixos Hotels'in sponsor olduğu Başak Eraydın Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen turnuvada tekler finalinde dört numaralı seribaşı Aarzo Malik'i 6-1, 6-4'le yenerek şampiyonluğa ulaştı. Milli tenisçi Eraydın, çiftlerde partneri Tarrannum Handa ile de mutlu sona ulaştı. Eraydın ve Handa ikilisi finalde Bal / Thombare'yi 6-2, 6-2'lik skorla geçmeyi başardı.

Rixos Hotels'in ulusal ve uluslararası turnuvalarda desteklediği başarılı milli tenişçi Başak Eraydın, Yeni Delhi'de teklerde rakiplerine set vermeden şampiyon oldu. Eraydın bu sonuçla bu sezon katıldığı dördüncü gençler turnuvasında üçüncü şampiyonluğunu kazanmış oldu. Başak Eraydın ve turnuvaya katılan diğer Türk tenisçiler önümüzdeki haftayı da Hindistan'da antreman yaparak geçirecekler.