ALLIANZ BAYK DUO TROFE YAPILDI

Allianz Sigorta'nın destekleyiciliğinde gerçekleşen Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü'nün (B.A.Y.K.) düzenlediği 2012 Allianz-Bayk Duo Trofesi'nde 4. ayak yarışında due trofe İzmir Yelken Akademisi Teknesi ile Kaan Özgönenç -Akif Keser ikilisinin oldu

TURİZMİN SESİ
Haber Merkezi
Bodrum(Anayurt)- Allianz-Bayk Duo Trofe'de 9 knot rüzgarla start alan yarış, off-shore rotada gerçekleşti. Bodrum'dan start alan tekneler 23 millik Kargı adası iskelede, Bodrum start önü şamandırası iskelede,Tavşan burnu şamandırası iskele rotasını takip ederek Bodrum'da finiş yaptılar.

Toplamda 21 teknenin mücadele ettiği ALLIANZ-BAYK Duo Trofesi'nin Bodrum Pier/Bayk Lokal'de gerçekleşen kapanış ve ödül töreni yemeğinde, her sınıfta dereceye girenlerle birlikte; Trofe Kupası'nın sahibi, İzmir Yelken Akademisi teknesi ile Kaan Özgönenç ve M.Akif Keser kupalarını aldılar. Trofe Döner Kupası'nın sahibi İzmir Yelken Akademisi teknesi ile yarışan Kaan Özgönenç ve M.Akif Keser'e Kupası, 2011 Yılı Trofe birincisi X-Machine teknesi tarafından bir yıllığına devredildi.

Ödül verenler arasında Bayk Komodoru Ömer Karacalar, Bayk Genel Sekreteri Yakup İçgören, Allianz Sigorta Stratejik Pazarlama Uzmanı Cemal Çırpılar, Allianz Sigorta Satış ve Pazarlama Ege Bölge Satış Uzmanı Serdal Geçim, Muğla Yelken İl Temsilcisi Meral Günday ile Allianz Sigorta Satış ve Pazarlama Ege Bölge Satış Uzmanı Mert Saraçoğlu bulundu.
ALLIANZ BAYK DUOTROFE BİRİNCİSİ:İZMİR YELKEN AKADEMİSİ-KAAN ÖZGÖNENÇ-M.AKİF KESER
ALLIANZ BAYK DUO TROFE GENEL OVERALL SONUÇLARI:
1. İZMİR YELKEN AKADEMİSİ-KAAN ÖZGÖNENÇ-M.AKİF KESER
1. EXIT-EMRE DERMAN-BARIŞ SELAMİOĞLU
2. CADI-ALP DOĞUOĞLU-PATRICE MARCHETTI
3. EGEPEN DECEUNINCK-TARGAN HAZARHUN-BURÇİN HAZARHUN
4. X-MACHINE-BURCİN AYTUNÇ-BURAK ZENGİN
ALLIANZ BAYK DUO TROFE GRUP (IRC 1)
1. İZMİR YELKEN AKADEMİSİ-KAAN ÖZGÖNENÇ-M.AKİF KESER
2. CADI-ALP DOĞUOĞLU-PATRICE MARCHETTI
3. EXIT-EMRE DERMAN-BARIŞ SELAMİOĞLU
ALLIANZ BAYK DUO TROFE GRUP (IRC 2)
1. 3T- TOLGA TÜFEK-OKTAY TÜFEK
2. MİHO-MURAT OKAY-SEMİH TİRKEŞ
3. BONA DEA-NOA İÇGÖREN-ALİ AKIN