ALEZER LEZZET ÖZEN İSTER

Baba mesleği olan peynirciliği 30 yılı aşkın bir zaman zarfında bilgi deneyim ve becerilerini katarak değişen dünya şartlarına ayak uydurarak devam ediyor

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Armağan köyünde başlayan peynir üretimini ikinci kuşak olan yeni yönetim hammaddenin bol olduğu ve sütün yapısının değişikliğe uğramadan en kısa zaman zarfında tesislerimize ulaşarak büyük bir özenle işlenerek siz değerli müşterilerimizin sofralarına sunmak için yeni yerimiz olan inece baldesine taşındık.

Kırklareli'nde yapmış olduğumuz tesislerimiz ile dünya standartlarına ulaşmayı hedefleyerek yola çıktık. Gelişen teknoloji ile beraber rekabet koşullarınıda göz önüne alarak 1500 m2 kapalı alan olmak üzere toplam 4800 m2 alan üzerinde günlük 60 ton işleme kapasiteli tesislerimizde klasik beyaz peynir, kaşar ve yoğurt ünitelerimizle üretim yapmaktayız.

ALEZER TRAKYANIN İNCİSİ
Tesisimizin iç kaplaması bakteri üretmeyen özel bir döşeme ile kaplanmış olup tüm üretim bandlarımız 11 adet kamera ile internet üzerinden canlı olarak izlenebilmektedir.

Buradaki amacımız üretimimizin hijyen ve temizlik açısından kendimize olan özgüvenimizi sergilemeyi amaçlamaktadır.Üretimin her aşamasında büyük bir titizlikle ve özenle hijyen ve gıda güvenliğini ön planda tutmaktayız.


Şu anda 4 servis aracımızla Kırklareli , ve Edirne illerinde ve çevre ilçelerinde dağıtım hizmeti vermekteyiz.Toplam 28 kişiye istihdam sağlayan tesisimizde dünyada yaşanan krize rağmen her geçen gün büyüyerek kırklarelimizin ve trakyanın incisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.


MARMARA ALEZER TADINA KAVUŞTU
Peynir kenti olan Kırklareli mizin özelliği yıldız dağları ve eteklerinde otlayan hayvanlarımızın sütleri doğanın zengin ve çok çeşitli bitki örtüsüyle beslenmelerinden dolayı farklılık arzetmektedir.Burada yetişen ayrık, buzağı otu, koyun yumağı , tilki kuyruğu, brom otu, tirfil, kekik otu gibi farklı bitki örtüsü sütünde aromasını özel kılmaktadır.

Ayrıca yıldız dağlarında bulunan büyük kayın ormanları sağlamış olduğu oksijen de ayrı bir unsurdur.Buradaki zengin bitki örtüsü ve doğa koşulları hayvanlarımızın etleri ve sütlerinide farklı kıldığından peynirimizide diğer yörelerde üretilen peynirlerden farklılaştırmaktadır.

LİDERLERE PEYNİR ALEZERDEN GİDİYOR

"ALEZER" ABD Başkanı OBAMA'ya  spasyel ürün yelpazesi içindeki Beyaz peynir, Kaşar,Mozarella peyniri ve Kaymaklı Yoğurt gönderdik.

Her geçen gün bu özelliğimizi ve farklılığımızı tüm yurda duyurmak için bizler çeşitli etkinliklerle çaba göstermekteyiz. Kırklareli'mizde şuan faaliyet gösteren yaklaşık 52 adet süt ürünleri işletmesi bulunmaktadır.İşte bu yüzden Kırklareli ' PEYNİR KENTİ ' olarak anılmaktadır ve hep bu şekilde bilinecektir.