Alaçatı'da yeni bir konsept otel Aladam

Antik Yunan tanrılarından Zeus, Hera, Afrodit, Poseidon, Pan, Artemis, Athena, Ares, Eros, Nike, Apollon isimleriyle anılan 11 odası kendilerinde kalacak konuklarına tarihte bir yolculuğa çıkaracak

TURİZMİN SESİ

Alaçatı'nın bu yıl tanıştığı konsept otel olan Aladam, barlar sokağının hemen bitiminde, çok renkli bir otel.  150 yıllık taş duvarları, Antik Yunan rölyefleri ve isimlerini Yunan Mitolojisi’nin ölümsüz tanrılarından alan  11 odasıyla misafirlerine Yunan tanrılarının sembolize ettiği güç, bereket, aşk ve kısmetten hangisini isterseniz dağıtmak için bekliyor. Antik Yunan tanrılarından Zeus, Hera, Afrodit, Poseidon, Pan, Artemis, Athena, Ares, Eros, Nike, Apollon isimleriyle anılan 11 odası kendilerinde kalacak konuklarına tarihte bir yolculuğa çıkaracak.
 
 
Her adım bir sürpriz…
İçeriye adım attığınız anda her sürprize açık olun. Çünkü Aladam’ın kapısından girdiğiniz anda sizi bir renk cümbüşü karşılıyor. Kendinizi bir masal kahramanı sanmak için nedeniniz çok Aladam’da. Tam bir sürpriz olan Arka Bahçe’de ise bir düğmeye bastığınız anda kendinizi Antik Yunan sohbet havuzunda buluveriyorsunuz. İlmiye ninenin pamuk ellerinden çıkan serpme kahvaltı ise buraya tekrar gelmenizin nedeni olacak. Çocuklu aileler için tehlikelerden arınmak için özel tasarlanan şeffaf havuz platformu ise, akşam sefası yapmak isteyen çiftlere romantik anlar yaşayabileceği bir ambiyans sunuyor.Siz de tatil için Alaçatı diyenlerdenseniz Aladam’ı görmeden kararınızı vermeyin. Antik Yunan tanrıları sizi bekliyor.