AKTÜRK HOTEL GROUP’TAN SÜPRİZ VAR

Aktürk Hotels Group, yönetimin yaptığı açıklamaya göre, Emitt turizm fuarın da Aktürk Hotels Group stand ziyaretçilerini, Spa ve Akşam yemeği şeklinde hediyeler bekliyor

TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin en büyük fuarı olarak kabül edilen Emitt turizm fuarına, Aktürk Hotels Group bünyesindeki tüm otelleri ile katılıyor. Aktürk Hotels Group bünyesindeki oteller, Hotel Zurich İstanbul Laleli, Grand Beyazıd Hotel Beyazıd, Hotel Pierre Loti Sultanahmet ve Carlton Hotel Laleli. Group yönetimi, tüm otellerindeki yönetim ekibi ile tam kadro fuarda olacaklarını, sektörde ileriye yönelik tüm projelerini, yönetim olarak sektörün ileri gelenlerine ve fuar ziyaretçilerine sunacaklarını açıklamasını yaptı. Aktürk Hotels Group yönetimi standların da ziyaretçilerine hediye dağıtmadaki ana hedeflerinin, sektöre ve Emitt turizm fuarına karşı, verdiğimiz önemi, duyduğumuz hasiyetti göstermektir.

Emitt dünyanın en önemli turizm fuarları arasındadır, böyle bir fuara sıradan bir şekilde katılmak yerine, böyle bir organizasyon düşündük, stand ziyaretçilerimizin büyük çoğunluğunu hediyelerimiz bekliyor. Fuarda gün içerisinde, Satandımızı ziyaret edenlerden, kart vizitleri alınarak, günün sonunda yapılacak çekiliş ile hediyeleri kazanan ziyaretçileri belirleyip, kazanan kişi ile iletişime geçilerek, hediyesini group bünyesindeki hangi otelde almak istediğini sorulacak, ziyaretçinin belirleyeceği, kendisine uygun bir tarihte hediyesi sunulacak.

Fuarın ilk gününden son gününe kadar hediye çekilişleri devam edecek.