AKTİVİTELERİN MERKEZİ “ROSE HOTELS”

Kemer'de bulunan Rose Hotels çifte bayramı farklı bir etkinlik ile kutladı

TURİZMİN SESİ-Halil Öncü ( KEMER)


Birinciliği Önbüro takımının kazandığı yarışı otelde bulunan yerli ve yabacı çok sayıda turist tarafından ilgi ile takip edildi.Rose Hotels'te 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı etkinlikleri içerisinde ''Geleneksel mavi bayrak kano yarışı''düzenlenirken, kano yarışı otelde bulunan yerli ve yabacı çok sayıda turist tarafından ilgi ile takip edildi.

Rose Hotels sahilinde, otelde kalan misafirler ve otel departmanlarını temsilen yarışmacıların katıldığı ''2011 Geleneksel kano yarışı'' büyük ilgi gördü. Yarışma öncesi ve sonrası Türk bayrakları sallandı ve sahilde hep bir ağızdan 10. Yıl marşı söylendi. Bu gurura yabancı misafirlerde alkışlar ile eşlik ederken, geleneksel kano yarışına 9 takım katıldı. Rus turistlerin oluşturduğu misafir iki takımın da katıldığı kano yarışına Otel departmanlarından; Ön büro, Hauskeeping, Güvenlik ve Animasyon takımları katıldı. Yarışma öncesi, otelde konaklayan misafirler sahili tıklım tıklım doldurdu.

Bu yıl 5.si düzenlendi
Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Gül'de bu heyecanlı yarışı takip edenler arasındaki yerini aldı. Tayyar Gül, bu yıl Ramazan Bayramının 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümüne denk gelmesi ile iki önemli bayramı misafirleri ile birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ön büro takımı birinci oldu
9 takımın katıldığı kano yarışında birinciliği Önbüra takımından Özcan Akın-Murat Özçelik ikilisi alırken, ikinciliği misafir takımdan Nika-İvan çifti ve üçüncülüğü de Animasyon takımından Gökhan Karabacak-Natali Shinkarenko çifti aldı. Yarışma sonrasında dereceye giren birinci takıma ödüllerini Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Gül, ikinci olan takıma ödüllerini Rose Hotels Genel Müdürü Hüseyin Çiçek ve üçüncü olan takıma da Rose Hotels İnsan Kaynakları Müdürü Esengül Yıldırım verdi.