Akıllı Paket Tur Sistemi Hizmete Girdi

Dünyada ve Türkiye’de bir ilk olarak hayata geçirdiğimiz “Akıllı Paket Tur Sistemi”mizi turizm sektörünün hizmetine sunmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz

TURİZMİN SESİ

2000 yılından beri yurt dışı tatilcilerin ve turizm acentelerinin tanıdığı ve güvendiği bir tur operatörü ve dünyada turizmin tüm yöntemlerinin değişimine öncülük eden teknolojik atılımlarının önemini kavramış bir şirket olarak, 2009 yılından itibaren tüm yapılanmamızı ve önceliklerimizi teknoloji ve inovasyon olarak gördük ve tüm yatırımlarımızı teknoloji ve inovasyona yaptık. Dünyada turizmin tüm yöntemlerinin değişimine öncülük eden teknolojik atılımların önemini, tatil alımı yapan müşteriler birinci dereceden kavrarken, turizm sektörünün de dünyada yaşanan sosyo-psikolojik ve teknolojik evinimi doğru analiz etmesi gerekiyor. Teknoloji hem dünyamızı hem de hayat tarzımızı değiştirirken, turizmin de tüm yapısını tamamen değiştirmeye devam ediyor.

 
Tatilciler ve turizm acenteleri artık, tur operatörlerinin kendilerine sunduğu tarih ve otellerle kısıtlanmak  ve katılım gösterecekleri turların iptal olma ihtimalini göze almak istemiyorlar. 2010 yılına kadar turizm müşteri profili, grup turları daha tercih edilir bulurken, 2010 yılından bu yana hızla değişen müşteri profili, artık tam olarak hangi hizmeti aldığını bilmek ve kendi tatilini kendisi planlamak istiyor. Misafirlerine hizmet veren turizm acenteleri de bu taleplerin altında ezilmek istemiyor. Teknolojik gelişmeler toplumların yaşam ve karar verme alışkanlıklarını değiştirirken, turizm sektörü tüketicinin sosyal ve davranışsal yapısındaki değişiklikleri göz ardı edemez. Tur operatörleri, turizm acentelerini ve tatil alımı yapan müşteriyi kendi şartlarına ne kadar çekmeye çalışırsa çalışsın, Türkiye’de turizmden ne istediğini bilen, kaliteli ve farkında; özgürlüğünü önemseyen tatilci kitlesi oluştu. Bu küçümsenmeyecek tatilci kitlesinin sosyo-psikolojik davranışını ve teknolojik gelişmeleri yönlendirme becerisini analiz etme ayrıcalığımız, geleceği görmemize olanak sağladı.
 
Farklı fikirler, yeni teknolojiler söz konusu olduğunda; özgüveni yüksek, özgün fikirleri olan ve mesleğinde romantik kişiler ancak başarı getirebilirdi. Başarının sırrı; fikirleri olan, yenilikçi ve daha önce denemeye cesaret edilmemiş olana cesaret isteyen, zorlayıcı ve güçlü bir ekiple çalışmaktı. Yönettiğimiz değil, fikirleriyle bizi yöneten bir ekip ile çalışma fırsatını yakaladık. 26 altı kişilik teknoloji ve inovasyon ekibimizle, 5 yıllık bir çalışmayla, Türkiye ve dünyada bir ilk olan Akıllı Paket Tur sistemini geliştirdik. Tüm bu yeniliklerin yanı sıra, acente ve müşterilerimiz, Türkiye’nin en gelişmiş görsel harita sistemini de kullanıyor olmanın kendisine getirdiği kolaylığının heyecanını yaşıyor. Seçmiş oldukları turlar ve oteller ile ilgili bilgi edinebiliyor ve tam olarak arzu ettikleri alternatiflere kolayca ulaşabiliyorlar. Ayrıca tüm otellerin özelliklerini, içeriklerini, 
 
fotoğraflarını ve konumunu detaylı görüntüleyebiliyor, otellerin, havaalanlarından, şehir merkezine, şehirdeki önemli yerlere olan uzaklıklarından, toplu taşıma, araba ve yaya gibi çeşitli ulaşım mesafelerine kadar her türlü detaya yüksek çözünürlüklü fotoğraflar eşliğinde ulaşabiliyor ve mesafeleri kolayca hesaplayabiliyorlar. Daha da önemlisi, tüm bu özelliklere direkt olarak görsel harita
üzerinden ulaşılabiliyorlar.“Teknolojik inovasyonlarımızla birlikte yurtdışı turlarda Türkiye’nin en geniş ,en çok alternatife sahip ve tüm açılardan rakipsiz bir turizm operatörü olduğumuzu iddia etmiyoruz, çünkü öyle olduğumuzu biliyoruz.”
 
Türk Hava Yolları, Pegasus, AtlasJet, Onur Air, Air France, SunExpress, Anadolujet, Borajet, Lufthansa gibi 256 hava yolu şirketi ve dünyanın en seçkin 89.000 ‘e yakın oteliyle ve dünyanın önde gelen şirketleriyle yaptığımız stratejik partnerliklerle, dünyanın tüm noktalarında acente ve müşterilerimize sorunsuz hizmet için, operasyonu tek noktada birleştirdik. Teknolojinin avantajıyla ortaya koyduğumuz tüm hizmetlerimizle maliyetlerimizi ve operasyonel yükü ve insan gücünü minimuma indirdik. Bu sayede acente ve müşterilerimize daha az ödeyerek daha kaliteli hizmete sorunsuz ulaşma imkanı sağladık. Akıllı Paket Tur sistemimiz, ortaya koyduğumuz ürün çeşitliliğiyle birlikte, klasik tur paketi oluşturma sistemlerine göre kıyaslandığında; bu hacimde bir manuel operasyonun, gerek iş yükü, gerek eleman sayısı olarak gerçekleştirilmesi imkansızken, sürdürülebilir hizmetin sağlanması adına hem iş yükünü, hem de operasyon ekibi için gereken eleman sayısını en aza indirgediği gibi, böyle bir operasyonun yapılmasını mümkün hale getirdi. İnsan tasarrufunda olan hizmet kalitesini, %100 entegrasyon ve otomasyon ile teknolojinin şaşmaz doğruluğuna emanet ettik. Tüm bu avantajlarımızı, acente ve misafirlerimizin avantajına sunmanın ve başarımıza onları da ortak etmenin gururunu yaşıyoruz. Tüm gezginleri, tatilcileri ve turizm acentelerini Akıllı Paket Tur sistemimizi keşfetmeye davet ediyoruz.
 
Teknolojik inovasyonlarımız sayesinde; yurt dışı turlarda Türkiye’nin en çok alternatife sahip ve tüm açılardan rakipsiz turizm operatörü olduğumuzu iddia etmiyoruz, çünkü öyle olduğumuzu biliyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu Akıllı Paket Tur sistemimiz sayesinde, şu anda acente ve misafirlerimize, Kıbrıs da dahil olmak üzere, dünyanın her yerine 365 gün boyunca kesin hareketli ve %100 online, 150.000 farklı tur alternatifi sunabiliyoruz. Tüm dünyada büyük bir hızla ilerleyen teknoloji ve turizm dinamiklerine bağlı evinimi algılayan ve farkında olan, değişen tatilci profiline ve tüketiciye adapte olmuş, yenilikçi ve gelecek hedeflerini çok iyi analiz etmiş bir teknoloji ve turizm firması olarak, bu kadarıyla yetinmeye hiç niyetimiz yok. Önümüzdeki inovasyon ve yatırım sürecine bağlı olarak sistemimizin tüm bu özelliklerine; yurt içi otelleri, yurt içi kültür turları, araç kiralama, gemi ve mavi yolculuğu da ekleyeceğiz. Teknoloji ve inovasyon yatırımlarımız için ortaya koyduğumuz fazların 2019 yılına kadar sürmesini ön görüyoruz.