AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ

Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu 19. Mezuniyet Töreni Kampüs'te büyük bir katılım ve çoku ile düzenlendi

TURİZMİN SESİ
Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Mezuniyet Töreni okul binasının önünde düzenlenen açık büfe, piknik ve eğlencelerle başladı. Veliler, öğrenciler ve misafirler ile sektör temsilcilerinin katıldığı etkinlikler büyük bir sevinç ve mutluluk içinde geçti.

Programın ikinci bölümü ise saat 19.00 da Kampus içinde yer alan Açık Hava Tiyatrosu'unda başladı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin ve okul yönetiminin taleplerini kabul eden Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Majesty Otelcilik Zinciri CEO'su Volkan Şimşek, öğrenciler ve okul yönetiminin hazırladığı programı sundu. Mezuniyet Töreni'ne destek veren IC Hotels, Kempinsky Dom Oteli , Corendon Seyahat Acentası'na plaket

Mezuniyet Töreni Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Akın Aksu'nun açış konuşması ile başladı. Mezuniyet Töreni'ne destek veren IC Otelleri, Kempinsky Dom Oteli, Corendon Seyahat Acentası'na ve POYD' teşekkür plaketleri sunuldu. Daha sonra Mezuniyet Valsi yapan öğrencilere, aileleri, misafirler ve sektör mensupları da eşlik ettiler. Burçin ve Hakan'nı salsa gösterisi ile devam eden gecede. Daha sonra öğrencilerin oluşturduğu dörtlünün popüler parçalara yer verdiği ve bütün öğrencilerin şarkılara eşlik ettiği konser yer aldı.

Turizm sektörü temsilcileri ile Yüksekokulun Öğretim Üyeleri guruplar halinde öğrencilere diplomalarını verdiler. Son olarak ise Volkan Şimşek'in geriye sayması ile kepler havaya atıldı ve onuncu yıl marşı ile Mezuniyet Töreni son buldu.