AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

Ak Parti, Beşiktaş ilçe teşkilatı 03 Aralık akşamı 2011'de yapılacak olan genel seçim için start verdi

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Ak Parti Beşiktaş İlçe Teşkilatı, tüm teşkilat üyeleriyle ilçe danışma meclisini topladı. Düzenli olarak her ay yapılan İlçe Danışma Meclisi'nin aralık ayı programı 03.12.2010 cuma günü Levent Şirvan Kebap V.I.P Salonlarında ilçe teşkilatının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ak Parti, Beşiktaş ilçe teşkilatı 03 Aralık akşamı 2011'de yapılacak olan genel seçim için start verdi. Ak Parti, Beşiktaş ilçe teşkilatı yönetim kurulu ve Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım seçimlere tam kadro hazırlanmaya başladıklarını söyledi.

Yıldırım, "Önümüzde yeni bir seçim süreci başlıyor. 2011 Haziran ayında yapılacak olan seçim için hazırlıklarımıza başladık. Mahalle mahalle, ev ev, her yerdeki tüm seçmene ulaşma hedefindeyiz. İlçe teşkilatı olarak seçim startını verdik. Referandum sürecinden sonra yeniden kendimizi anlatmaya başlayacağız.

Ülkenin istikrarlı yürüyüşüne devam etmesi için AK kadrolara ihtiyacı var. Bu yönde bizde üzerimize düşen görevi belde başkanları, kadın kolları ve yönetim kurulu üyeleri ile tüm partilerimizle birlikte el ele vererek oy oranını çok yukarılara çıkaracağız. Tüm arkadaşlarımız aynı düşünceyle tek bu hedefe kilitlendik" dedi.

İlçe Danışma Meclisi toplantısının bu ayki konuğu Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış oldu. Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım'ın açılış konuşmasının ardından gösterilen barkovizyonda teşkilatın faaliyetlerinden hazırlanan bir seçki sunuldu .

Teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, yaptığı protokol konuşmasıyla büyük alkış aldı ve toplantıya gelen teşkilat üyelerinin isteklerini tek tek dinleyip notlar tuttu.

Levent Şirvan Kebap, beş yıldızlı müşteri hizmetleri ve sunumuyla 29 yıldır sektörünün tanınmış bir markası olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Katılımcılara beş bine yakın lahmacun ve ayran  ikram edildi. Şirvan Kebap ,her türlü davet & düğün organizasyonları ,iş yemekleri,tanıtım kokteyllerine eğitimli ekibi ile hizmet veriyor.