Airbus ürünleriyle Türk pazarını destekliyor

Airbus A350 XWB test uçağı MSN5 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul Airshow’a gelerek Türkiye’ye ilk defa inecek ve 10. İstanbul Airshow’da Avrupalı uçak üreticisi Airbus’ın yıldızı olacak

TURİZMİN SESİ

Airbus A350 XWB test uçağı MSN5  25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul Airshow’a gelerek Türkiye’ye ilk defa inecek ve 10. İstanbul Airshow’da Avrupalı uçak üreticisi Airbus’ın yıldızı olacak. Airbus bir kez daha en yeni uçağını İstanbul Airshow’a getiriyor. Bundan önceki senelerde Airbus, dünyanın en büyük yolcu uçağı olan A380 ile fuara katılmıştı. Airbus’ın bayrak taşıyıcısı A380, Türkiye gibi hava trafiği hızla büyüyen pazarlar için ideal çözüm avantajı sunuyor.A350 XWB İstanbul’a 25 Eylül günü inecek ve uçak,  26 Eylül, Cuma günü sabah saatlerinde basın ve ziyaretçilerin gezmesi için açık olacak. Uçağın 26 Eylül akşamı Airbus’ın merkezinin yer aldığı Toulouse’a gitmek üzere İstanbul’dan havalanması planlanıyor.  
 
 
Ziyaretçiler Salon 1 B-03’te yer alan ve A350 XWB uçağının 1:20 maketinin yer aldığı Airbus standını da ziyaret edebilecekler. Stantta Airbus ekipleri dünyanın en gelişmiş yolcu uçağı olan A350 XWB ve Airbus’ın havayollarına sunduğu konfordan ödün vermeden optimum karlılık sağlayan diğer ürünleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilecekler. Airbus’ın 200-500 yolcu kapasiteli geniş gövdeli uçak aileleri kendi pazar segmentinin en gelişmiş uçaklarından oluşuyor. Bu uçaklar Türkiye gibi hava trafiğinin dünya ortalamasından daha hızlı büyüdüğü pazarlarda havayollarına, özellikle orta ve uzun menzilli destinasyonlarda genişleme planları için en zeki ve en verimli yolu sunuyor. Airbus ve Türkiye’nin uzun bir geçmişi bulunuyor. 20 seneden fazla zamandır Airbus Türk müşterilere dünyanın en modern ve en kapsamlı uçak ailelerini sunuyor. Bugün Türkiye’de 200’den fazla Airbus yolcu ve kargo uçağı hizmet veriyor. Airbus Türkiye’yi stratejik bir ortak olarak görüyor ve Türk havacılık endüstrisi ile iş paketlerinin verilmesi, teknoloji transferi, yeteneklerin kazandırılması gibi uzun vadede karşılıklı faydaya dayanan endüstriyel işbirliği faaliyetleri sürdürmeye karalı.