AFYONKARİSAR'A HAYRAN KALDI

Hollandalı çift Afyonkarahisar hayranı çıktı. 42 yıllık evli olan Dıck Devrıes ve Jeannette Devrıes çifti, tam 36 yıldır aralıksız olarak Afyonkarahisar'a tatil için geldiklerini ve Afyonkarahisar'a hayran olduklarını söylediler

TURİZMİN SESİ


Afyonkarahisar'ın tarihi yapısının muhteşem olduğunu dile getiren Devrıes çifti, Afyonkarahisarlı vatandaşların ise başka hiçbir yerde görmedikleri kadar sıcak ve misafirperver olduklarını belirttiler.

Afyonkarahisar ilgili olarak düşüncelerini açıklayan Dıck Devrıes; “Buraya ilk kez evliliğimizin 6. yılında yani tam 36 yıl önce gelmiştik. O günden beri her yıl düzenli olarak tatil için geliyoruz. Afyonkarahisar tarihi bir şehir ve bizi gerçekten çok etkiliyor. Ayrıca termal tesisleri muhteşem. Vatandaşlar ise başka hiçbir ülkede görmediğimiz kadar sıcak kanlı. Yani insanlar size hiçbir karşılık beklemeden ve memnuniyetle yardımcı oluyorlar. Afyonkarahisarlıların Türk insanını da en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyebilirim. O yüzden eşimde bende buraya gelmekten mutluyuz ve gelmeye devam edeceğiz” dedi.