AFRODİT SEYAHAT ACENTALARINI AĞIRLADI

Karaköy'de hizmet veren, ünü yurt dışındaki turistler tarafından çok iyi bilinen Afrodit restoran yaz menüsüne yeni lezzetler ekledi

TURİZMİN SESİ


Karaköy Dedem Afrodit Restaurant'ın unutamayacağınız lezzetleri İstanbullu seyahat acentalarına sundu .

Karaköy Afrodit Restaurant acentaların grupları doğrultusunda hazırlanan menü seçenekleri ile sizlere hizmet veriyor

Afrodit Restaurant mutfağının temel taşları ot ve deniz ürünleri

Akka balığından yapılan balık pastırması, Haşlama olarak Isırgan otu, cibes, radika (hindiba), istifna, turp otu, zoha, şevketi bostan (akkız), deniz börülcesi en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Karaköy Dedem Afrodit Restaurant menüsüne eklediği bu özel lezzetler dışında, öğle yemekleri için iki, akşam yemekleri için de normal menüsü yanı sıra yeni bir tadım menüsü sunmaya başladı.

 Karaköy Dedem Afrodit Restaurant menülerindeki yemekler, misafirlerin damak zevkleri yanı sıra görsel zenginlikleri ile göze de hitap ediyor.

Karaköy Dedem Afrodit Restaurant günlük yaşamın yeme – içme geleneğini kendi öz tarzını üstün kalite, malzeme ve ayrıntıya verdiği önemle bütünleştirerek İstanbullulara sunuyor.

Karaköy Dedem Afrodit Restaurant Boğaz manzarasına hakim bir şekilde konumlanan Restaurant,5 kattan oluşan kapalı alanının yanı sıra yaz sezonunda misafirlerini terasında ağırlıyor.

İstanbul ayağınızın altıda

Karaköy Dedem Afrodit Restaurant
Rıhtım Cad. No: 25 Karaköy - İstanbul
Tel: +90 212 249 07 86
Fax:+90 212 249 07 87
Gsm:0539 866 74 25
Email: info@karakoyafrodit.com
Web: //karakoyafrodit.com/