AFRODİT KEYİFE LEZZET KATIYOR

Afrodi'te keyifli saatler geçirebileceğinizi 5 katlı restaurantın daha girişinde şizleri karşılayan Nural Özdemir tarafından farklı olduğunuzu anlarsınız.

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


İSTANBUL - Mudavileri bilir Afrodit'in   işletme sahibi Nural Özdemir tarafından güler yüzle karşılanır , masaya oturulduğunda ilgiden şımartılıyor. Ardından eşsiz mekânı, manzarası ve konumu ile Boğaz manzarası ve Topkapı Sarayı'nı terasından görürsünüz.

Belkide hiç tadmadığınız kadar lezzetli Deniz ürünleri ve zengin menü ile keyifli saatlerinize keyif katacaksınız.

Sohbet, muhabbet, lezzeti birarada bulabileceğin bu mekan ünlüler tarafından da sıkça tercih ediliyor.

Tüm ürünlerin günlük ve taze olarak geldiği mekanda deniz ürünlerinin her bir çeşidi, en taze haliyle ve ustalıkla hazırlanıyor

Aşçıbaşı ' nın elinden çıkan özellikle Girit Usulu Sakızlı Ahtapot, Balık Kokoreç, Kalamar, Izgara, Balık Pastırma ve tatlılardan Kızarmış Dondurma, belki de daha önce hiç tatmadığınız ama tanışınca aşık olacağınız lezzetlerden.Patlıcan Ezme, Ermeni Pilakisi, Levrek  ve Akdeniz usulü mezelerde zenginleştirebileceğiniz sofranızda günün her saati keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Gün batımı saatlerini seçerseniz turuncudan kızıla çalan güneşin ertesi sabaha kadar sürecek kaçış sahnesine tanık olabilir; akşam saatlerini seçerseniz ise Topkapı Sarayı ışıkları ile aydınlanan denize karşı keyifli saatler geçirebilirsiniz. Havaların ısındığı şu günlerde canın deniz manzarası eşliğinde muhteşem bir balık ziyafeti çekmek istiyorsa, Afroditı Balık Restaurant eşsiz manzarası ve leziz mezeleriyle misafirlerini bekliyor.

NURAL ÖZDEMİR
Dedem Afrodit Resturant Karaköy
Nural Özdemir
e-mail : nuralozdemir@hotmail.com
Gsm:539-866 74 25
Tel:212-249 07 86
Fax:212-249 07 87
//karakoyafrodit.com/