ADRASAN AŞIĞI İNGİLİZ ÇİFT

Antalya'nın tatil cenneti Adrasan'da başta İngiliz olmak üzere, Avrupa'nın birçok ülkesinden ve Rusya'dan gelen çok sayıda aile yerleşik olarak hayat sürdürüyor

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-ADRASAN


23 yıldan bu yana Adrasan'da yaşayan Linda-David Tilby çifti, kendilerini Adrasan'da ikinci evlerinde gibi hissettiklerini söylediler.23 yıl önce İngiltere'den Türkiye ziyaretlerinde Adrasan'a geldiklerini ve burasını çok beğendiklerini belirten Tilby çifti, “ 23 yıl önce Adrasan'a geldik ve bir daha da bu güzellikten dışarı adım atamadık. Adrasan'da kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Burası doğal olarak çok güzel bir yer. Yılın birçok bölümünü burada geçiriyor, zaman zaman da İngiltere'ye gidiyoruz.

İngiltere'de Adrasan'ın bu muhteşem güzelliklerini anlatıyoruz. Bizleri dinleyen bir çok İngiliz dostumuz da Adarasan'a geldi ve onlar da buraya yaran kaldılar. Burada kendi evimizde Türk gibi yaşıyoruz. Adrasan'lıların ve Türklerin misafirperverliğine hayranız. Bu arada Adrasan'ın bu haliyle bakir kalmasını ve çok büyük otel ve tatil köylerinin Adrasan'a yapılmasını istemiyoruz.”dedi.