ADAM&EVE HOTELS’E 4 ÖDÜL BİRDEN

Adam&Eve Hotels, hizmete girdiği 2006 yılından bu yana uluslararası 25 ödüle layık görüldü

TURİZMİN SESİ


Turizmin Oskarları olarak kabul edilen WTA (World Travel Awards) ödülleri sahiplerini buldu. Gecede 4 ödül birden kazanan Adam&Eve Hotels, hizmete girdiği 2006 yılından bu yana uluslararası 25 ödüle layık görüldü. Bu yıl 18'incisi düzenlenen “World Travel Awards” ödül gecesinde, Adam&Eve Hotels, “Europe's Leading Design Hotel” (Avrupa'nın En İyi Dizayn Oteli), “Europe's Leading Couples Resort” (Avrupa'nın En İyi Çift Oteli) ve “Turkey's Leading Hotel” (Türkiye'nin En İyi Oteli), Turkey's Leading Design Hotel (Türkiye'nin En Dizayn Oteli) ödüllerini kazandı. Tüm dünyadan otellerin değerlendirildiği ödül töreninde, Adam&Eve Hotels kazandığı 4 ödülle geceye damgasını vurdu.Ayrıca yine Kayı Group bünyesinde ki Sky Airlines'da ödül alarak “Avrupa'nın en iyi charter havayolu şirketi” seçildi.

Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, Adam&Eve Hotels'e layık görülen ödülleri değerlendirdiği açıklamasında, şunları söyledi: “Verdiğimiz hizmetleri misafirlerimizin gözüyle değerlendirmeye çalışıyoruz. Farklı ne yapabiliriz, misafirlerimizin nasıl daha mutlu ederiz sorusunu sürekli kendimize soruyoruz, başarımızın sırrı bu. İlk günden bu yana birçok ilke imza attık, sektörde öncü olduk. Her bir misafirimize kendini özel hissettirmek ve otelimizde geçirdikleri anları unutulmaz kılmak en büyük arzumuz. Bunu gerçekleştirdiğimizi, misafirlerimizin memnuniyetini tescillendiğini görmek bizi çok mutlu etti” dedi.

Adam&Eve Hotels Genel Müdürü Alper Uçar ise “Çıtayı sürekli yükselterek kaliteyi hep bir adım yukarı taşımak temel hedefimiz” dedi.

160 ülkeden yaklaşık 183 bin turizm profesyoneli oy verdi
WTA 18 senedir her yıl turizm ve seyahat sektörlerin “en” iyilerini belirliyor. Ödülü bu kadar özel kılan ise kazananların nasıl belirlendiği... Birinciler, dünyanın dört bir yanından binlerce turizm profesyonelinin oylarıyla belirleniyor. Kurumun açıkladığı rakama göre bu sene yaklaşık 183 bin turizm profesyoneli oy kullandı.

Adam & Eve Hotels
Kayı Group bünyesinde 2006 yılında faaliyete geçen, Türkiye'nin en çok farklı ulustan turist ağırlayan tek otelidir. Yapımına 120 milyon Euro, renovasyonuna 1 milyon dolar harcanan Adam & Eve, tasarımı, mimarisi, üst düzey hizmeti ile dünyanın en özel mekânlarından biri.
Akdeniz'in en büyük Design oteli.

Lokasyon:
Adam&Eve Hotels, Antalya Belek'te orman içinde, 100 bin m² alana sahip; denize sıfır konumlandırıldı. Adam&Eve'in havaalanına uzaklığı 35 km (35 dk.), Antalya şehir merkezine 45 km (45 dk), Belek merkezine uzaklığı ise bir km'dir.
Dekorasyon: Adam&Eve Hotels'de öne çıkan renkler kırmızı, beyaz, siyah ve yeşil. Bu renkler aynı zamanda otelin ana renkleri olarak kullanılıyor. Yaklaşık 5 milyon ayna bulunan otelde her odaya 55 m² ayna düşüyor. Romantik ayna konsepti otelin 60 bin m² sinde kullanıldı Otelde yaklaşık 5 milyon ayna bulunuyor.

Ödüller:
Adam&Eve Hotels, kurulduğu 2006 yılında bugüne kadar tam 22 uluslararası ödüle layık görüldü. 2007 yılında Fashion TV tarafından “Türkiye'nin En İyi Dizayn Oteli” seçildi.
Tüm dünyanın turizm “Oscar”ı olarak kabul edilen “World Travel Awards” tarafından, dört yılda tam 12 kez “en iyi otel” ödülünü hak kazandı. Bu 12 ödülün dördünü “Dünyanın En İyi Dizayn Oteli” dalında dört yıl üst üste kazandı. Dördünü ise, yine dört yıl üst üste olmak üzere “Avrupa'nın En İyi Dizayn Oteli” dalında elde etti.
2009 ve 2010 yıllarında, yine “World Travel Awards” tarafından “Avrupa'nın En İyi Çift Oteli” unvanına layık görüldü.
Ayrıca TÜV Rheiland tarafından ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir.

Adam&Eve'in 'en'leri
Dünyanın en büyük standart otel odaları: 64m²
Dünyanın en uzun yüzme havuzu: 104 m. (Otelde 28 adet havuzu var)
Dünyanın en uzun otel barı: Bluetooth Bar 96m.
Dünyanın en iyi spa merkezi: Eden Spa 5500 m² (Otelde 578 jakuzi, 68 sauna, 13 hamam bulunuyor)
Dünyanın en büyük lobisi: 10 bin m²
Dünyanın en uzun led ışıklandırma sistemi: 14 km (Odalarda 8 ayrı fonksiyonlu ışıklandırma seçeneği)