ACE OF M.I.C.E PRESTİJ KAZANDIRACAK

Sektörün en iyilerinin seçileceği 1.Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri 2012 (Ace of M.I.C.E.), 10 Şubat 2012'de sahiplerini bulacak

TURİZMİN SESİ
3 ana sektör, 30 ayrı kategoride yaratıcılık, konsept çalışmaları, hizmet kalitesi, ülke tanıtımına sağladığı katkılar ve sürdürülebilir turizm için yapılan çalışmalar çerçevesinde 'As'ların belirleneceği ödüller için son başvuru tarihi 15 Ocak 2012

Turizm Medya Grubu tarafından birincisi düzenlenen Ace of M.I.C.E. Ödülleri, son yıllarda tüm dünyada ciddi gelişme gösteren ve dev bir sektör olma yolunda hızla ilerleyen kongre, sağlık ve toplantı turizminin Türkiye'deki potansiyelini ortaya çıkarma ve geliştirme amacını taşıyor. Türkiye'deki oteller - toplantı merkezleri, toplantı yönetimi ve toplantı destek firmaları, etkinlikler, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri, festivaller ve gerilla aktiviteleri düzenleyen firmaları kapsayan yarışmanın ödül gecesi siyaset, iş dünyası ve sanat camiasından 1.200 davetlinin katılacağı 10 Şubat 2012 tarihinde gerçekleşecek.

Turkcell, Coca Cola, Türk Telekom, Novartis, Ülker, Roche, Türkiye Eğlence Sektörü Derneği gibi kurum ve derneklerden 38 uzmanın yer aldığı Ace of M.I.C.E. Ödülleri jürisi, temel olarak yaratıcılık ve konsept çalışmaları, referanslar, hizmet kalitesi, ülke tanıtımına sağladığı katkılar ve sürdürülebilir turizm için yapılan çalışmalar çerçevesinde değerlendirme yapacak. Dereceye giren uygulamalar, işletmelerin uluslararası prestij hanelerine artı olarak işlenecek.

Başvuruların hızla devam ettiğinden bahseden Ace of M.I.C.E. Ödülleri sorumlusu ve Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, “Türkiye'deki kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün temsilcileri Ace of M.I.C.E. Ödülleri ile ilk kez aynı platformda bir araya gelecek. Sektörde bu kapsamda yapılan ilk büyük ödül organizasyonu bu. Bugün ülkemize gelme potansiyeli olan 7 binin üzerinde kongre, uluslararası çapta toplantı organizasyonları ve etkinlikler ile Türkiye'nin önü açık. Geleneksel hale getirmeyi planladığımız Ace of M.I.C.E ödülleriyle amacımız, büyük potansiyele sahip bu sektörlerin gelişimlerine katkı sağlamak” dedi.
www.miceodulleri.com