ACCOR 5.OTELİNİ BURSA’DA AÇIYOR

Türkiye'nin en hızlı büyüyen otel zinciri Accor,2010 yılı içinde 5. otelini hizmete açıyor

TURİZMİN SESİ


Accor Grubu ve Akfen Gyo işbirliği ile Anadolu'da yatırımlarına hızla devam ediyor ; Bu yıl Gaziantep, Kayseri de açtığı dört otelden sonra beşinci oteli Kasım 2010'da ibis BURSA ile hizmet vermeye hazırlanıyor…
Avrupanın en büyük hotel zinciri olan Accor hotels grubu , Kasım 2010 itibari ile Istanbul, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep, Kayseri ve Bursa'da toplam dokuz otel ile hizmet vermeye devam edecek.

Uluslarası Accor konukseverliğini ve otelcilik anlayışını Türkiye de hızla yaygınlaştıran Accor Grubu, planladığı otel hedefine hızla ilerliyor. Accor Hotel's grubu Turkiye son üç yıldır Türkiye'nin en hızlı büyüyen otel zinciri unvanını devam ettiriyor. Buttim iş merkezi ve fuar alanı kompleksi içinde bulunan İbis Bursa iki yüz misafir odası, toplantı salonu ve ideal lokasyonu ile Bursa turizmine yeni bir soluk getirecek. İbis Bursadünyasının şehirdeki yeni konaklama merkezi ve Bursa'nın yeni parlayan yıldızı olacak.

Bir yıldızlıdan beş yıldızlıya 10 ayrı otel markası altında 4200'den fazla oteli, 170.000 çalışanı ile dünyanın 100 ülkesinde faaliyet gösteren, Avrupa'nın lider, dünyanın 3. büyük otelcilik devi Accor Hospitality'nin, Türkiye'deki gelişim süreci 9. oteli ibis Bursa otelli ile devam ediyor. Novotel Istanbul , ibis Istanbul , Novotel Trabzon , ibis Eskişehir , Novotel Kayseri, ibis Kayseri, Novotel Gaziantep ve ibis Gaziantep grubun Turkiye'de bulunan diğer otelleridir.