ACCOR, YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

Accor Grubu yeni Anadolu 'da yatırımlarına hızla devam ediyor ; Şimdi Aralık 2009 'da Novotel Gaziantep ve Ibis Gaziantep ile hizmet vermeye hazırlanıyor

TURİZMİN SESİ


Avrupanın en büyük hotel zinciri olan Accor hotels grubu , Aralık 2009 itibari ile Türkiye'de mevcut Istanbul , Eskişehir ve Trabzon otellerinin ardından Novotel Gazinatep ve ibis Gaziantep ile yeni yatırımlarına devam ediyor.

Dünya'da Novotel Gaziantep ve ibis Gaziantep uluslarası otelcilik anlayışını Gaziantep sehir merkezindeki otelleri ile tüm konuklarına yaşatacak. Accor Hotels Turkiye, 2019 yılına kadar 60 otel hedefine hızla ilerliyor. Gazinatep yatırmının ardından Mart 2010 'da hizmete girecek Novotel Kayseri ve ibis kayseri otelleri ile Türkiye'de 8 oteli olacak Accor grubun Türkiye yatırımları Bursa otelleri ile devam edecek . 2007 – 20009 yılları arasında 2 yılda Turkiye ' deki otel sayısını 8'e çıkararak ' Türkiyede en hızlı büyüyen otel zinciri ünvanına ' sahip olacak. Şehir merkezinde bulunan toplam 269 oda kapasiteli yeni oteller ve 650 kişi kapasiteli toplantı salonları ile Gazinatep iş hayatına yeni bir soluk getirecek.