7.YIL JAZZY HOUSE PARTY

“AdanZye” organizasyonlarında, amatör ruhu profesyonel uygulamalarla birleştiriyor

TURİZMİN SESİ-ARTİN ŞİRİNPINAR


Etkinlik sektöründe büyük ve ses getiren bir çok organizasyona imza atan “AdanZye Organizasyon ve Danışmanlık” 7. yılını; yeni mekanında, 2012 dekorasyon ve teknik konseptleriyle hazırladığı çok özel partiyle kutladı. “AdanZye”nin her ayrıntının düşünüldüğü 7.yıl partisine; sektör, cemiyet ve sanat camiasından bir çok ünlü isim katıldı.

Alışılmışın dışında bir karşılama ve Cana Çankaya - DJ performansı eşliğinde canlı jazzy house müziğiyle başlayan parti, İstanbul'un romantik kar manzarası içinde ilginç şovlar ve birbirinden lezzetli ikramlarla renklendi.

Kuruluşundan bu yana temel ilke olarak; koşulsuz müşteri memnuniyetini benimseyen “AdanZye Organizasyon ve Danışmanlık” , yaratıcı tasarımlarla, etkili çözümlerle, kendi bünyelerinde oluşturdukları ekipman altyapısı ve tecrübeli teknik kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet veren bir organizasyon firması olarak yoluna devam ediyor.

Bir çok büyük ve etkili organizasyonlara imza atarak her geçen gün vizyonunu dünya trendlerine göre geliştiren “AdanZye Organizasyon”, sektörün önemli derneği “YEPUD” üyesi olup, bu sene almış olduğu ISO 9001 ve ISO 10002 belgeleri ile olduğu kurumsal yapısını taçlandırmıştır.


“Etkinlik Planlama ve Uygulama” sektöründe kurum, kuruluş ve şahıslara özel düzenlediği etkinliklerde, ünvanından da anlaşıldığı gibi “AdanZye” her şeyi düşünerek davet sahiplerinin kendilerini davetli olarak hissetmelerini sağlıyor.

Sektörde işin karşılığı olarak bilinen “süslemeci” ibaresini değiştirmeyi başaran “AdanZye Organizasyon ve Danışmanlık”, etkinliğin tüm süreçlerinin bir bütün olarak algılanmasının önemini vurguluyor.