7. Uluslararası Resort Turizm Kongresi, Kundu Trendy Resor'te verilen kokteyl ile başladı

29 Kasım 2017’de Lara Trendy Otel’de yapılan Kokteyl’in ardından 30 kasım 2017’de  Antalya Concorde De Luxe ‘de gerçekleşen kongrenin ana teması “Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği” oldu

TURİZMİN SESİ


Trendy Hotels 70.000 m2 alan içinde 500'e yakın odasıyla, 1 ana restoran, 6 alacarte restoran, 1 sports bar , 1 coffe lounge , 1 adet 24 saat açık bistro restorant,  Snack Bar, Food court , Gece kulübü bulunmaktadır. Böylesi görkemli ve çevreci bir otel, muhteşem bir Resort Kongre galasına imza attılar. Geleceğin Turizmi Turizmin Geleceği' ana teması altında gerçekleşecek kongreye, Almanya, Rusya, Holanda, İngiltere ve diğer Avupa ülkeleri ile Türkiye'den tur operatörleri, havayolu şirketleri, konaklama kesiminden yatırımcı, işletmeci ve profesyonel yöneticiler ile sektörle ilişkili kesimlerden katılımcılar yer aldı. 

Turizmin geleceği, geleceğin turizmi" ana temalı 7. Uluslararası Resort Turizm Kongresi, 29-30 Kasım 2017’de Kundu Trendy Resor'te verilen kokteyl sonrası 30 kasım'da Concorde De Luxe Otel'de gerçekleşti.Turizmdeki durum ve öngörülen olası gelişmeler, 7. Uluslararası RESORT Turizm Kongresi’nde tartışıldı. 2016 yılını zor bir dönem olarak geçiren sektör 2017 yılına umutla girdi. 2017- 2018 yılı ve sonrasına yönelik Türk turizminin yeri ve geleceği Dünya turizminin önemli aktörleri tarafından değerlendirilerek gündem oluşturuldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Turizmcilere açık ÇEK sundu. 7. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde Denizbank ise 1,5 Trilyon bütçe ile AKTOB'a sponsor oldu. Turizmin mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları 7. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde ele alındı.

Lara Trendy Otel’de gerçekleşen Crystal Hotels CEO'su Umman Çetinbaş gala gecesine katıldı

300 yıllık tarihi konağı Butik otele çeviren Alp Paşa Hotel Ceo'su Mehmet Alp geceye İyi Parti Antalya İlçe başkanı ile katıldı. Antalya Kaleiçi'nde bulunan Alp Paşa Butik Hotel'in sahibi Mehmet Alp, Osmanlı ve Türk kültürünü dünyaya tanıtıyorum  bundan daha büyük mutluluk olur mu dedi.  Antalya turizm açısından avrupa ülkelerinin önünde gelir bizdeki hizmet kalite misafirperverlik onlarda yok. Antalya'da Turizm ve Tarım öndedir. Bu 2 "T"yi önemsememiz gerekmektedir. 2018 yılı  bizim için umut vericidir dedi.