7 KITADA 7 ADAM EVE HAYALİM VAR

Adam Eve dışındaki tüm otellerini elinden çıkaran Kayı Group Başkanı Turizmci Talha Görgülü, yatırımda havayoluna ağırlık verdiklerini anlattı.

TURİZMİN SESİ


Görgülü, "7 ayrı kıtada, 7 Adam Eve düşüncesi hala devam ediyor" dedi
Adam Eve dışındaki tüm otellerini elinden çıkaran Kayı Group Başkanı Turizmci Talha Görgülü, yatırımda havayoluna ağırlık verdiklerini anlattı. Görgülü, "7 ayrı kıtada, 7 Adam Eve düşüncesi hala devam ediyor" dedi. Görgülü'nün açıklamalarını sizlerle paylaşıyoruz:

Türkiye artık dünyada kendini kanıtlamış bir ülke. Şu ana kadar turizm sektörüyle ilgili ciddi bir korkumuz yok. Herkes gibi, krizin bir fırsat olabileceğini düşünüyorum. Grup olarak otelcilikten Adam Eve hariç ayrıldık. 6 uçağımız vardı, sayısını 13'e çıkardık. Antalya'ya en çok yolcu taşıyan havayoluyuz.


YÜZDE 30'LUK ARTIŞIMIZ VAR
Son 6 ayda yüzde 30'un üzerinde bir artışımız var. Ama Adam Eve konsepti devam edecek. Başlangıçta 7 ayrı kıtada, 7 Adam Eve düşüncesi hala devam ediyor. Sadece yatırımda havayoluna ağırlık veriyoruz.GTI olarak Ege bölgesine tur operatörü olarak açıldık. 4 yıl ara vermiştik. Yeniden başladık. 2009'un iyi geçeceğini umut ediyoruz