60 YILLIK GURUR "ÇİFTKURTLAR"

Otomotiv sektörü, iş, sanat ve toplum yaşamının dan ünlü isimleri, Çiftkurtlar'ın Yeni Jeep Grand Cherooke Lansmanı'nda biraraya geldiler

TURİZMİN SESİ-Özgür Güvenç


Otomotiv sektöründe 60 yıllık geçmişe sahip olan Çiftkurtlar Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Mehmet Çelik ev sahipliği yaparak Yeni Grand Cherooke'yi otomobilseverlerle buluşturdu. Çelik; "Çiftkurtlar olarak "güven" ve "kalite" dendiğinde ilk akla gelen markalardan biri olmak şerefine ulaştığımız bu yolculukta 60 yılımızı doldurduk.

Çiftkurtlar ailesine katılan yeni Jeep Grand Cherooke ile yepyeni bir heyecan yaşıyoruz. Gözalıcı şıklığı, kalitesi ve güvenilirliği ile yine gözbebeği markalarımızdan olan Jeep Grand Cherooke, yeni modeliyle de otomobilseverlerin gözdesi olurken aynı zamanda sektörde fark yaratacak" dedi.

Lansmanda Yeni Jeep Grand Cherooke hakkında teknik bilgi veren Crysler Jeep Ticaret AŞ Bayi Yönetim-Pazarlama İletişimi Sorumlusu Erhan Erder aracın, bir heykeltıraşın elinden çıkmış gibi atletik bir yapıya sahip olduğunu, tasarımı, teknolojisi, konforu ve güvenliği ile öne çıktığını belirtti.

Tanıtımda Tamer Karadağlı, Neslihan Yargıcı,Şahver Gezer, Ertekin gibi bildik bir çok isim yeni Cherooke'yi de test ettiler. Yeni Jeep Grand Cherooke Lansmanı, kokteylin ardından Aşkın Arsunan Blue Print Project orkestrasının verdiği canlı müzik ziyafeti ile sona erdi.