500 MİNİK İSTİKLAL CADDESİ’NDE

Beyoğlu Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği kapsamında 4-6 yaş arası 500'e yakın minik İstiklal Caddesi'ne akın etti

TURİZMİN SESİ


Minikler Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'la birlikte Tünel Meydanı'ndan Odakule'ye kadar şarkılar ve marşlar eşliğinde yürüdü Protestoların, yürüyüşlerin sahnesi haline gelen İstiklal Caddesi'nde bu kez minikler yürüdü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Beyoğlu Belediyesi'nin hazırladığı coşkulu programlarla kutlayan Beyoğlulu minikler 23 Nisan Cumartesi günü İstiklal Caddesi'ne akın etti. 

Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları bünyesinde hizmet veren anaokullarına giden 4-6 yaş arası 500'e yakın minik, marşlar ve şarkılar eşliğinde Tünel Meydanı'ndan Odakule'ye kadar yürüdü. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yürüyüşte minikleri yalnız bırakmadı. Birbirinden renkli konfetilerle süslenen caddede ellerinde bayraklarla yürüyen miniklere, bando çaldığı marşlar ve şarkılarla eşlik etti. Tahta bacak, çizgi film karakterleri ve palyaçoların renk kattığı yürüyüşle minikle İstiklal Caddesi'ne renkli ve neşeli bir gün yaşattı.

Minikler Kızılay Meydanı'nda Doyasıya Eğlendi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları İstiklal caddesindeki yürüyüşten sonra Kasımpaşa Kızılay Meydanı'nda düzenlenen coşkulu programla devam etti. Balonlarla, konfetilerle ve bayraklarla süslenen meydandaki programda, Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları çocuk tiyatro ekibi ve çocuk korosu sahne aldı. Ardından, animatörler çocuklarla eğlenceli yarışmalar ve dans gösterileri yaptı. Miniklerin sahne performanslarını sergiledikleri program neşeli kukla gösterisiyle devam etti. Walt Disney çizgi kahramanlarından oluşan şişme karakterler ve palyaçolar program boyunca çocukları eğlendirirken yüz boyama ve daha birçok sürpriz etkinlik çocuklara unutulmaz bir 23 Nisan coşkusu yaşattı.