38 BYK Trabzon’da bir araya geldi

2- 4 Ekim 2015 tarihleri arasında Trabzon Ramada Plaza Otel’de, Türkiye genelinde faaliyet gösteren 38 Bölgesel Yürütme Kurulu bir araya geldi

TURİZMİN SESİ

Ramada Plaza Otel’de gerçekleşen toplantının açılışına, TC Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Birlik Başkanı Başaran Ulusoy, Birlik Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Çetin Gürcün, Sayman Üye Muammer Güner ve Yönetim Kurulu Üyesi Hande Arslanalp ile Denetim ve Disiplin Kurulu Üyelerimiz, Başkan Danışmanları, İhtisas Komiteleri Başkanları, BYK Başkanları ve üyelerinin iştiraklerinin yanı sıra gerek Genel Merkez gerekse Yürütme Kurulu profesyonel kadroları da dâhil 378 kişi katıldı.

Gerçekleştirilen “3. Genişletilmiş BYK Toplantısı”nda Birlik Yönetim Kurulunun sürdürmekte olduğu çalışmalar ve girişimler yürütme kurullarına aktarılmakla beraber, üyelerin görüş ve önerileri de değerlendirildi.Söz konusu toplantının sonrasında, Genel Merkez sorumluları tarafından, yürütme kurulu profesyonel kadrosuna eğitim verildi. Soru-cevap şeklinde tamamlanan toplantı, gala yemeği ile sonlandı.