30 MİLYON DOLARLIK TUR TEKLİFİ

Monaco Prensi Albert krallığının ekonomisini toparlamak için 30 milyon dolar ve üstünde serveti olan zenginler için ülkesinde özel bir tatil turu sunuyor.

TURİZMİN SESİ


Concept URI' adı verilen tura katılabilecek zenginlere, Monaco diplomatlarından özel bir davet gönderilecek.Daveti kabul eden kişiler, Monaco'ya geldikleri zaman, alışveriş yapmak istedikleri Prada, Christian Dior, Yves Saint Laurent ve Cartier gibi dünyaca ünlü markaların mağazaları, sıradan müşterileri kabul etmeyecek, böylece zengin konuklar, diledikleri gibi rahatça alışveriş yapabilecek. Tur kapsamında misafirlerin hizmetinde 24 saat boyunca helikopterler bulunacak.

Dileyen misafir, St Tropez'e ya da Alpler'e bu helikopterlerle çıkabilecek.
Tura kapsamında ziyaretçiler kumarhane ve Louis XV restoranında da özel olarak ağırlanacak. Fransız şef Alain Ducasse tarafından işletilen restoranın 600 bin şişelik şarap mahzenini ziyaret edebilecek olan konuklar, 2 bin doları bulan menüdeki Akdeniz mutfağı yemeklerinden dilediklerini yiyebilecek. helikopter son dönemde ülkesini para aklama cenneti olarak gören Avrupa ülkeleriyle arasını düzeltmek için atağa kalktığı biliniyor.

Özel tur davetlerinin ilk etapta birkaç yüz kişiye gönderileceğini belirten Monaco'lu yetkililer, hedeflerinin Çin ve Rusya gibi gelişmekte olan ekonomilerin parlayan isimlerini çekmek olduğunu söylüyor.
Tüm dünyada serveti 30 milyon doların üstünde bulunan 95 bine yakın insan bulunuyor.