3 CRYSTAL OTEL ÖDÜLLENDİRİLDİ

Crystal Grubunun 3 oteli Dünya’nın en popüler otel değerlendirme sitelerinden HolidayCheck’in en önemli ödüllerine layık görüldü

TURİZMİN SESİ-BORA ÖZGEN

Crystal Grubunun De Luxe, Palace ve Sunrise otelleri HolidayCheck değerlendirme sitesinin en önemli ödülleri olan Awards ve TopHotels ile ödüllendirildi. Çok zor kriterleri yerine getiren otellerin aday olabildiği bu ödül kategorilerinden Awards için bir yıl boyunca minimum 40 yorum almış olmak, en az yüzde 90 tavsiye oranı kazanmış olmak, 6 yıldız üzerinden en az 5 rating almış olmak gerekiyor. Otellerin holidaycheck etik kurallarına aykırı politika ve uygulamalarının olmaması da önemli kriterler arasında.

Crystal Palace ve Crystal De Luxe otelleri, ilgi alanlarına göre farklı kategorilerde verilen Awards ödülünü, çiftler ve welness kategorilerinde kazandı. Crystal Sunrise ile yıllardır ipi göğüslediği Top Hotels kategorisinde ödül aldı.HolidayCheck Awards ödülleri her ülkede sadece 26 otele veriliyor. Her kategorinin en iyi ilk 5 oteli yorumlarla seçiliyor. Awards ödülü Dünya’da ise sadece 41 Ülkeden 389 otele veriliyor. 
 
Yine aynı kriterlerle dağıtılan Top Hotels ödülü ise Dünya’da 177 ülkede sadece 580 otele veriliyor. Bu ödüle aday olabilmek de minimum 20 olumlu yorum gerektiriyor. Tamamen konaklayan tatilcilerin oyları belirlenen ödül adayları ince ve titiz bir çalışma sonrası ödül kazanabiliyorlar.
Misafir memnuniyetini işletme politikalarının en önemli ilkesi olarak kabul eden Crystal Otelleri, daha çok ödül için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.