25.yılını kutlayan Pronto Tour gala yemeğinde teşekkür plaketleri verdi

Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran; “Bir inovasyon gerçekleştirdik

TURİZMİN SESİ


Bünyemize felsefe turlarını kattık. Felsefe benim lisedeki en zayıf dersimdi. İtalyan Lisesi’nde okudum, ezberlemekte zorlanırdım, şimdi bir çok felsefe kitabı okuyorum.

 

Bu değeri bizim camiamıza kattığınız için ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek Prof. Dr. Güncel Önkal plaket takdim etti. Ali Onaran; “Bu keyifli bölgede, yüksek kalitede tesislerin olması için desteklerimizin olması gerekiyor.

Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa Hotel’e teşekkür ediyorum” dedi. Kazdağları’nın çok önemli bir destinasyon olduğunu vurgulayan Pronto Tour, ev sahibi olan Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa Hotel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen ve Satış & Pazarlama Direktörü Meltem Öner’e teşekkür plaketi takdim etti.

Turizm basınından 1974 yılında gazetecilik,1987 yılında ise turizm gazeteciliği sektöründe duayen gazeteci Turizm Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fehmi Köfteoğlu’na plaket takdim edildi. Köfteoğlu; “Biz üretmiyoruz sizlerin yaptıklarına ayna tutuyoruz” diyerek plaketini aldı. Ali Onaran, Pronto Tour yönetimi ve ekibiyle 25. yıl pastasını kesti. Onaran; “1994 yılında kurulduk. 25 yıl geçmiş. 30 yıldan daha da geriye giden videomu izlediniz. Yıllar çabuk geçiyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum. 25. yıl pastamızı ilk burada kesiyoruz. 25. yılımız kutlu olsun” dedi.