2010’UN EN İYİ SPA ÖDÜLÜ VERİLDİ

Dedeman Hotels & Resorts International'ın Bulgaristan'ın simgesi haline gelen oteli Dedeman Princess Sofia'ya, “2010 SPA Turizmi ve SPA ödülleri” gecesinde “2010 En İyi Spa” ödülü verildi

TURİZMİN SESİ


Riu Pravest SPA&Golf Otel'de gerçekleşen ödül töreninde Dedeman Princess Sofia, uluslararası otel zincirlerini geride bırakarak ödüle layık görüldü.“2010 SPA Turizmi ve SPA” ödülleri farklı kategorilerde sahiplerini buldu. Yarışma'da “2010'un En İyi Spa” ödülünü Dedeman Princess Sofia Oteli aldı. Ayrıca Victoria SPA, yılın en iyi SPA zinciri ödülüne layık görüldü.

Yönetim kurulu tarafından yapılan oylamanın sonucunda ödülü alan Dedeman Princess Sofia, lifestyle ve güzellik merkezi, kapalı yüzme havuzu ve fitness center'ı, Sofya'nın en büyük SPA merkezi olması ve Bulgaristan'ın en ünlü SPA markası olan Victoria Real Asian SPA tarafından işletilmeye başlamasıyla ön plana çıkıyor. Riu Pravest SPA&Golf Otel'de gerçekleştirilen törende, Bulgaristan Turizm, Ekonomi ve Enerji Bakanı Ivo Marinof, Belogradçık Belediye Başkanı Emil Sankof, Sandanski Belediye Başkanı Andon Totev ve Velingrad Belediye Başkanı Ivan Lebanov başta olmak üzere, çok sayıda bürokrat, iş adamı, otel sahibi, gazeteci ve televizyoncu katıldı.

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'nın simgesi olan Dedeman Princess Sofia, 601 odası, yaklaşık 1200 yatak kapasitesi, şehrin merkezindeki ihtişamlı binası ile en önemli tarihi eserlerin tam karşısında yer alıyor. Otel, mükemmel konumuyla keyifli konaklamalar yaşatırken birbirinden leziz tatları barındıran restoran, pastane ve barı ile de konukların dikkatini çekiyor. Konukların ihtiyaçlarına göre tasarlanan odaları, toplantı ve ziyafet salonlarıyla Dedeman Princess Sofia konukların beğenisini kazanıyor.