200 BİN MİSAFİR TAŞIDI

Geçtiğimiz yıl 200 bini aşkın misafirini 2365 mt.deki Tahtalı zirvesine taşıyan Olympos Teleferik İşletmesi, bu yıl başlattığı yeni bir uygulama ile bölgedeki marka değerlerlerinin zirveye taşınması için en güzel yol oluyor

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Zirvedeki istasyonda yer alan reklam alanları barter çalışması ile dolmaya başlarken, bu konuda ilk reklam veren Otel grubu ise Amara Hotels oldu. Amara Hotels reklamları zirvedeki yerini alırken, gelen konuklar tarafından da ilgi ile karşılanıyor. Olympos Teleferik tanıtımları da Amara Otellerinin İnfo kanallarında yayınlanıyor.

Reklam çalışmalarının barter sistemiyle yapılmasının pek çok firma için yeni ama çok efektif karşılandığını ifade eden Olympos Teleferik Satış ve Pazarlama Müdürü Pakize Kılıç, “ Reklam çalışmalarının barter sistemiyle yapılmasının pek çok firma için yeni ama çok efektif karşılandığını görüyoruz. Uygulamanın reklam veren firmalarımıza maddi anlamda kolaylık sağladığını söyleyebilirim. Bu anlamda pek çok talep alıyoruz ve çok seçici davranıyoruz” dedi.