20. KURULUŞ YILINDA ÇOŞKULU KUTLAMA

Beyazıt'ta, 1 Temmuz 1989 yılında kapılarını açan BW The President Hotel, aradan geçen 20 yıl içinde büyük başarılara imza atarak, turizm sektörüne ve ülke ekonomisine katma değer yaratmaya devam ediyor.

TURİZMİN SESİ


 BW The President Hotel'de, 1 Temmuz 2009 Çarşamba akşamı gerçekleşen 20. kuruluş yıldönümüne, kamu, yerel yönetimler ve turizm sektör temsilcileri katıldı. Otelin, muhteşem Marmara Denizi manzaralı Terrace Restaurant'ında gerçekleşen görkemli gecede; konuklar manzara ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

İSPANYOL PAZARI BAŞTA OLMAK ÜZERE, BİRÇOK PAZARLARDA,
'İSMEN' TERCİH EDİLEN BİR OTELİZ

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren BW The President Hotel Genel Müdürü Ersin Durgun, otel olarak bu yıl başarılı bir yıl geçirdiklerini kaydederek, “2008 yılı, otelimizin en iyi yıllarından biriydi. Global krize rağmen, 2009 yılının da, geçtiğimiz yıldan aşağıya kalmaması için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Şuanki gidişata göre de, en azından 2008 yılı rakamlarını yakalayacağız ve hatta geçmeyi hedefliyoruz” dedi.

İspanyol pazarı başta olmak üzere, diğer pazarlarda da ismen tercih edilen bir otel olduklarını anlatan Ersin Durgun, İspanyol pazarının yanı sıra, Avrupa pazarından yoğun talep aldıklarını söyledi.

MİSAFİR MEMNUNİYETİNDE, TÜRKİYE BEST WESTERN OTELLERİ İÇERİSİNDE HER İKİ OTELİMİZDE İLK 3'TE.
Misafir memnuniyeti için yenileme, eğitim, sosyal faaliyetler ve kalite çalışmaları yaptıklarını belirten Ersin Durgun, bu çalışmalar neticesinde her iki otellerinin de Türkiye Best Western Otelleri içerisinde ilk 3'te yer aldığını belirtti ve bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

3 YILDA, 7 MİLYON DOLAR YENİLEME YATIRIMI YAPTIK
Başarıyla geçen 20 yılın ardından, çalışanlarına, iş ortaklarına ve misafir ettiği konuklarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan BW The President Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Ülkemizin turizmi adına, başarılarla dolu geçen 20 yılın mutluluğunu yaşarken, daha nice başarılı işlere imza atacak olmanın gururunu yaşıyorum.

Hep birlikte gerçekleştirdiğimiz güzel işlerimizin yanında; grup olarak eğitim ve sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem vermekteyiz. Yapılan başarılı çalışmaların neticesinde, grubumuzun bünyesindeki, BW The President ve BW Citadel hotellerimiz, dünya liginde her zaman üst sıralarda yer aldı. Bu da bizlere, büyük bir mutluluğun yanında, daha fazla sorumluluk ve daha fazla çalışma azmi vermektedir.

Son 3 yıldır, her iki otelimize, 5 milyon dolar yenileme yatırımı yaptık. Şu an, yenileme çalışmaları, akıllı bina olacak şekilde devam etmektedir. Ayrıca, Çevreye duyarlı bir otel olarak çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımızın neticesinde, Turizm İşletmesi Belgeli Konaklama Tesislerine verilen Çevreye Duyarlı Tesis Belgesini alma hedefimiz vardır” diye konuştu.

EN ÇOK ÇALIŞILAN ACENTALARA 'TEŞEKKÜR PLAKETİ'
Konuşmaların ardından, en çok çalışılan acentalar olan, Tourama Turizm, Camino Turizm, Best Western International, Gullivers Travel, Expedia, Booking.com, Tentur Turizm, Hotelbeds Turizm, Ela Turizm, Plustur Turizm, Cosmopolitan Turizm, Tekser Turizm, Limit Turizm teşekkür plaketlerini aldı.

20. YILI DOLDURAN ÇALIŞANLARA, 'BAŞARI ÖDÜLÜ'
BW The President Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya tarafından, BW The President Hotel'de, 20. yılını dolduran çalışanlara başarı ödülü verildi. BW The President ve BW Citadel Otelleri Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, Ana Kasa Sorumlu Recep Yılmaz, Teknik Servis Müdürü Erdoğan Işıklar, Bar Müdürü Mubin Kaya, Çamaşırhane Şefi Abdülaziz Tektaş, Aşçıbaşı Arif Deveci, Aşçıbaşı Davut Kılıç, Bell Kaptan Yalçın Kaya, Doormen Ümit Sarıtop ve Çamaşırhane Görevlisi Mesut Toptaşlı'ya, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya tarafından başarı ödülleri verildi.