19 MAYIS GENÇLİK FESTİVALİ YAPILDI

19 Mayıs'ta “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” için gençleri bir araya getiren İstanbul Öğrenci Kulüpleri Platformu, bu yıl da Caddebostan sahilinde Gençlik Festivali düzenledi

TURİZMİN SESİ-HABER HANDE KURT -FOTOĞRAF EGEM KURT


Caddebostan sahilinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve her yıl 19 Mayıs'ta “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” için gençleri bir araya getiren İstanbul Öğrenci Kulüpleri Platformu, bu yıl da Caddebostan sahilinde Gençlik Festivali düzenledi.


İstanbul Öğrenci Kulüpleri Platformu'na üye kulüplerin stant açtığı ve etkinliklerin gerçekleştirildiği festivalde, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve kurumlar da stant açarak tanıtımda bulundu.

Turizminsesi Ekibi, Yeşilay Cemiyeti, TURKMSIC, İBB Gençlik Meclisi ve Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi stantlarındaki gençlerle sohbet etti ve kurumları hakkında bilgi aldı.

Festivalde dikkat çeken konulardan biri de gençlerin gözünden AB temalı resimlerdi.Gün boyu devam eden aktivitelerde gençler gönüllerince eğlenme imkanı buldular. www.voiceoftourism.com