12. Uluslararası İstanbul Tango Festivali başladı

Türkiye'nin ve dünyanın değişik coğrafyalarında tangoyla bütünleşen, onu yaşayan, ve yaşatmak isteyenler, ulusal ve uluslararası toplantıların, kongrelerin ve sanatın merkezi olan Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’da buluşuyor

TURİZMİN SESİ

01-05 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen festival, Istanbul’un tarih ve kültür anlamında sahip olduğu doğal birikimi ile sanatsever buluşmalara vesile oluyor…Bu yıl en az 10,000 tango sever, ilk kez  Steigenberger Hotel Maslak Istanbul’un 5 yıldızlı konfor ve konukseverliğinde ağırlanıyor… İstanbul’un kalbinde yer alan Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’u merkez seçen festival, medeniyetlerin dans ettiği yer olan İstanbul’un tüm heyecanına kapılarını açan Steigenberger Hotel Maslak Istanbul’un standart üstü servis ve sıcak atmosferinde etkinliklerini gerçekleştiriyorlar. Festivalde canlı müzik ve DJ’ler ile günde 8,5 saat dans etme imkanı bulacak olan ziyaretçiler, ’Müzikalite ve DJ’ seminerleri ile kendilerini geliştirme fırsatı da yakalayacaklar.

Medeniyetlerin dans ettiği yerde dans edelim..12. kez Istanbul’da buluşmaya hazırız !
5 yıldızlı kast, 5 yıldızlı dans ve 5 yıldızlı konukseverliğimizle..
 
12 . Uluslararası İstanbul Tango Festival, 1- 5  Temmuz 2015 tarihinde Steigenberger Maslak Istanbul (5 yıldız) Oteli’nde gerçekleşecektir.Canlı müzik, mükemmel DJ’ler ile günde 8,5 saat dans imkanı… ‘Silencio Orquesta de Tango’ ve   DJ’lerimiz ; Super Sabino, Giuseppe Clemente ( El Capitan), Roger Helou(Director of Silencio Tango Orchestra),Ramo&Go-Go , Tango Encuentro DJ’s ; Alper Akgül, Çağatay Karail, Faik Berk Güler.
 
Muhteşem DJ Super Sabino ile ‘Müzikalite ve DJ’ semineri ile kendini geliştirmek isteyen DJ ve dansçılar için mükemmel fırsat ! 4 Temmuz  19,00’da..
 
5 Yıldızlı Festival içeriği
 
5 Yıldızlı Eğitmen ve Dansçılar
------------------------------------
Sabrina & Ruben Veliz
Alejandra Mantinan & Aoniken Quiroga
Vanesa Villalba &Facundo Pinero
Utku Kuley&Iris Basak Dogdu
Ziad Kassis & Jihane Feghali
Nickolay Tchernolutsky&Asya Chernolutskaya
 
5 Yıldızlı Milonga Orkestra ve DJ’leri
-----------------------
Silencio Orquesta de Tango
Super Sabino (Italy)
Giuseppe Clemente (Italy)
Roger Helou ( Argentina)
Ramo&Go-Go (Turkey)
Alper Akgül (Turkey)
Cagatay Karail (Turkey)
Faik Berk Guler (Turkey)