Yaz ayının kavurucu sıcağında kaz dağları için iyi bir zamanlama

Kaz Dağları'nda Truva hikâyeleri dinlemek, Adatepe Köyü'ndeki taş evlerde kalmak veya Assos'taki Athena Tapınağı'nı gezmek... Kaz dağlarının özetlenmesinin bir bölümü bu şekilde yapılabilir

Kaz Dağları'nda Truva hikâyeleri dinlemek, Adatepe Köyü'ndeki taş evlerde kalmak veya Assos'taki Athena Tapınağı'nı gezmek... Kaz dağlarının özetlenmesinin bir bölümü bu şekilde yapılabilir.

Haftasonu geldi, ailenizle birlikte yada arkadaşlarınızla ortak bir şeyler yapmak istiyorsunuz. İşte bunun için yaz yoğunluğuda başlamadan iyi bir günübirlik hatta tek gecelik bir tur tam size göre olabilir.

Bir turizm acentesinden edineceğiniz ve bilgi ve programla dahil olacağınız Kaz Dağları turu sizin için çok güzel ve alternatif bir haftasonunun önünü açabilir. O kadar değişik organizasyonlara imza atıyor ki acenteler,

Çanakkale Şehitliğini gezip tarihimizin şahlanan runhunu hissedebilir, Assos'ta binlerce yıl öncesine gidip tarihin derin gizemini koklayabilir.

Mistik köy havasını ve Kaz Dağlarının o oksijen dolu atmosferinde enerji ve dinlenmiş bir zihinle pazartesi gününe başlayabilirsiniz.