İLKBAHAR-YAZ 2009 KOLEKSİYONU

Saltysardine” İlkbahar-Yaz 2009 Koleksiyonu, ihtiyaç duyduğunuz konforu sağlarken sağlığınızı koruyan akıllı kumaşları ile, metropol için “hayatı kolaylaştıran” ideal kıyafetler sunuyor

TURİZMİN SESİ


Saltysardine, Türk modasını “sertifikalı” teknolojik ürünler ile buluşturuyor. Leke ve kir tutmaz, ıslanmaz, ter göstermez, nefes alan ve antibakteriyel olma özellikleri ile fark yaratan ürünler, trendy model ve kumaşları ile moda dünyasına yeni bir boyut katıyor...

Günümüzün modern, çalışan, kendi modasını yaratan, seyahat etmeyi seven, internet kullanıcısı kadın ve erkekleri için en son ekolojik tekstil teknolojileri kullanılarak geliştirilen Saltysardine Koleksiyonları'ndaki “sertifikalı ürünler”; teknolojisi ile hayatımızı kolaylaştırırken sağlığımızı da koruyor.

Teknolojik özellikleri ile üretim sırasındaki prosedürleri özel testler ile belgelenen Saltysardine ürünleri, bağımsız laboratuarlarca verilen Ekoteks 100 sertifikaları ile kullanıcısına sunuluyor. Böylece gıda ve ilaçta kontrol edebildiğimiz gibi, üretim sırasında insan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal maddenin kullanılmadığı, ürünlerin su veya yıpranma gibi dış şartlara karşı dayanıklılığı da belgelerinden kontrol edebileceğiniz, sağlığınızı koruyacak “uzun soluklu, zamansız” giysilere sahip oluyorsunuz…

“Zamansız” ürünler ile sağlığınızı koruyun…
Saltysardine ürünleri, antimikrobiyal, su emici ve nem transferi gerçekleştirebilen yapıya sahip teknolojik kumaşları ile sağlığınızı koruyor. “Dry&safe” teknolojisi ile dış yüzeyi hidrofobik -su itici- özelliğe sahip kumaşlar sayesinde; su, yağ ve kir kumaş yüzeyinde kalmıyor; kumaşların “easy-care” özelliğiyle de kullanım sırasında kolay kırışmıyor ve yıkama sonrasında uzun ütülemeye ihtiyaç duymuyor.

Kumaşlardaki “nem transferi” özelliği sayesinde, ceket, mont, rüzgarlık gibi dış giyimlerde veya iç çamaşırları kullanımında vücut metabolizmasına yardımcı olup, vücut sıcaklığının istenilen derecede kalabilmesi ile sağlıklı ortamın devam edebilmesini sağlanıyor. Pantolon ve gömleklerde kullanılan Antimikor AG teknolojisi ile gümüşün doğal antimikrobiyal özelliği son teknoloji nano uygulamalar ile kumaşa kaplanarak yüzde yüz hijyen sağlanıyor.

Satış sadece web sitesinde, Ardıçlı-Bahçeşehir showroomda ve Edward's mağazalarında… Günümüz teknolojisini satış kanalı ile de takip ederek özgün tasarımı ile farklılaşan www.saltysardine.com web sitesinden üyelik sistemi ile ve kart sahibi olanlara tanınan özel indirimlerle satılan Saltysardine ürünleri, hızlı ve müşterisinin hayat biçimine önem veren tarzı olan satış ekibi yardımıyla sahibine ulaşıyor.

Denizcilik, yelkencilik, binicilik ve tenis gibi sporlara yönelik hobi ürünlerine ise ayrıca ilk defa bir Türk markasının ürünlerini satan Edward's mağazalarından da ulaşabilirsiniz.