GEBZE CENTER,HEDEF ZİYARETCİ 7 MİLYON

Doğuş Gayrimenkul Eylül 2010 tarihinde açılışı gerçekleşecek olan alışveriş merkezine ilginin büyük olduğu ve bir kısmının kiralandığını bildirdi

TURİZMİN SESİ


Doğuş Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş. Genel Müdürü Tunç Merey, projenin kiralama ve yönetimini yürüten Jones Lang Lasalle firmasının Türkiye Başkanı Avi Alkaş'ın verdiği bilgiler göre ; 140 bin metrekare inşaat alanı, 55 bin metrekare kiralanabilir alan ile Gebze ve uzantılı yakın coğrafyanın çehresini değiştirebileceği gibi, bölgeye gerek ekonomik, gerekse sosyal bir ivme kazandıracak. Gebze Centre AVM bir çok yeniliği beraberinde getiriyor.

Yaklaşık 6.200 metrekarelik eğlence alanı sadece Gebze halkın değil kolay ulaşım ile İstanbul'lu ziyaretcilerin de ilgi odağı olacağı yolunda. Ayrıca Tübitak, Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tekno Park, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Park, Sabancı Üniversitesi, İstanbul Deri Ve Endüstri Bölgesi, Çevredeki Limanlar AVM den istifade edecek potansiyel ziyaretciler.

Kiralanabilir alanın % 12 ' lik bölümünü; go-kart, buz pisti, sinema, bowling ve çocuk oyun alanı gibi eğlence üniteleri, Genç nüfus için ideal bir yaşam alanı oluşturuyor. 3.500 m2 lik sky-light doğal ışıktan faydalanmak suretiyle mekana ferahlık kadar enerji tasarrufuda başka bir ayrıcalık kazandırıyor.

Gebze Center'da hipermarket TESCO-KİPA (10.500 m2), yapı market KOÇTAŞ (7.600 m2), elektronik market TEKNOSA (2.800 m2) gibi büyük alanları kiralamak suretiyle, müşterilerine çok seçenekli ürün sunumu ile tüketicinin çeşitli satın alma tercihlerine cevap vermiş olacaklar.
Dünya markaların sunulacağı avantaj kadar Gebze küçük büyük yatırımcıların şans bulacağı görkemli mekan, modern teknolojik özelliğiyle , Gebze'ye ve yakın bölgesine, üstün prestij kazandıracak.