ERDOĞAN ÇİÇEĞİN KENTİ'NE GİDİYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 16 Mayıs Pazar günü saat 11.00'de, Bayındır Belediyesi önünden Küçük Menderes halkına hitaben bir konuşma düzenleyecek

TURİZMİN SESİ


İzmir'in tek Ak Partili Belediyesi olan Bayındır için Başbakanın ziyareti büyük önem arz ediyor. Yoğun programı nedeniyle 30 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali programında yer alamayan Başbakan, bu ziyaretiyle halkın gönlünü almış olacak. 4. Kez İzmir'e Merhaba Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Mayıs Cumartesi günü yapacağı ziyaret, bir yıl içinde toplam 4. İzmir ziyareti olacak.

Daha önce ünlü Fransız sanatçı Nathalie Cardone ile Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'nin açılışında bulunması beklenen Erdoğan, Ankara'daki yoğun çalışma trafiği nedeniyle Bayındır'a gelememiş, Ak Parti'yi temsilen bir heyet göndermişti. Bu nedenle Bayındırlı halk, Başbakan Erdoğan'ın gelişini dört gözle bekliyor.

 Başbakan İlk Kez Bayındır'da 15 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'de İzmir'de olması beklenen Başbakanın ilk programında Manisa var. Oradaki açılış ve temel atma töreni ardından akşam İzmir'e dönerek Konak Polisevi'nde kalacak olan Erdoğan, 16 Mayıs Pazar günü helikopterle Bayındır'a geçecek. Saat 11.00'deki Belediye Başkanlığı ziyaretinde, Ak Parti'li Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'le bir araya gelecek.

Görüşme sonrası belediye önündeki platformdan Küçük Menderes halkına hitaben yapacağı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın; gündemdeki konular, ulusal ve uluslararası çalışmalar ve gelecekteki projeleri hakkında önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Başbakan Erdoğan, Bayındır'da bir dizi toplu açılışta da bulunacak.

Verimli geçmesi beklenen ve şüphesiz ki büyük önem taşıyan bu ilk ziyaret, başbakanın saat 14.00'te Bayındır'dan ayrılışıyla son bulacak