DÜNYANIN EN İYİ 100 OTELİ ARASINDA

Tüm beklentilerinizin ötesinde De Luxe konforunu sunan Cornelia De Luxe Resort Hotel, TUİ'nin müşteri memnuniyetine göre belirlediği “dünyanın en iyi 100 oteli” arasına girme başarısını gösterdi

TURİZMİN SESİ
ŞEHİR merkezinden 30 km uzaklıkta, Antalya'nın gözde tatil beldesi Belek'te yer alan Cornelia De Luxe Resort Hotel, TUI'nin müşteri memnuniyetine göre belirlediği “dünyanın en iyi 100 oteli” arasına yine girme başarısını gösterdi.

Düşlerinizin ölçüsünü genişleten, kaliteli hizmeti ile yılın her dönemini eğlenceli bir tatile dönüştüren Cornelia De Luxe Resort Hotel, TUİ Holly Award 2010 sonuçlarına göre dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini tescil ettirmiş oldu. TUİ tarafından her yıl düzenlenen ve turizmde büyük bir prestij unsuru olan TUİ Holly Award 2010 sonuçları açıklandı. TUİ, dünyanın çeşitli ülkesindeki binlerce otele gönderdiği müşterileri arasında her yıl memnuniyet anketi düzenliyor ve dünyanın en iyi 100 oteli belirleniyor.

Misafirlerine De Luxe hizmetini sunan Cornelia De Luxe Resort, kalitesi ve farklılığını bir kez daha kanıtlamış oldu. Altın sarısı kumlardan oluşan enfes plajı, 2 bin 750 metrekare alana yayılan şelaleli ve jakuzili 5 yüzme havuzuyla Cornelia De Luxe Resort Hotel tüm beklentilerinizin ötesinde bir tatil fırsatı sunuyor.