DSQUARED² YENİ TASARIMLARINI TANITTI

Britney Spears 3 Mart'ta başlayan “The Circus Starring Britney Spears” dünya turnesinin giysi tasarımı için Dsquared²i seçti.

TURİZMİN SESİ


Dsquared²'in Kanadalı ikizleri Dean ve Dan Caten kışkırtıcı ve yenilikçi tasarımlarıyla genç Hollywood yıldızları ve popçularını baştan çıkarmaya devam ediyor. Britney'nin 5 yıl aradan sonra ilk arena turnesi olan “The Circus Tour”'da Britney'nin tüm kostümleri ve konserin ilk bölümündeki dansçıların kostümleri Dsquared² tarafından özel olarak tasarlandı. Trapez sanatçıları, palyaçolar ve jonglörler gibi tipik sirk karakterlerine kışkırtıcı, tekinsiz ve sado-mazoşist bir yorum getirmişler.

Her konser yıldızlarla kaplı rengârenk karakterlerin eşlik ettiği videolarla başlıyor. Britney sirkin hilkat garibelerini ve ucubelerini çağırdığında Dean ve Dan kuyruklu, yüksek topuklu kıyafetleriyle gizemli ve seksi sirk sahipleri olarak ekranda görünüyor. Bir dizi yetenekli karakter dedikodu kraliçesi Perez Hilton'un eteğinin altından provokatif ve gösterişli bir giriş yapıyor. Daha sonra Britney Betty Page'den esinlenmiş bir lingerie kostümüyle elinde yayı dedikoduculara ve paparazzilere meydan okuyor.

Hem canavar hem de sirk sahibi olarak aynı anda karşımıza çıkan Britney'nin ilk Dsquared² sahne kostümü baştan çıkarıcı bir aslan terbiyecisinden esinlenmiş. Kraliyet mavisi, altın örgü detaylı bileklikler ve kırmızı bir ceket ile sahneye çıkıyor. Ceketin omzu uzun hayvan tüyleri ile kaplanarak zengin bir görünüm kazanmış. Kostümün başı siyah tül ve devekuşu tüyleri ile süslenmiş bir çita kafası şeklinde. Fileli çorap, boydan boya bağcıklı uzun çizme ve kırbacı ile çemberine düşen herkesi alt etmeye hazır.

Britney'in ikinci kıyafeti ilkinin altında saklı. Sirk sahibi personasından soyunduğunda 3 parça tilki derisi korse ve Swarovski kristalleri ile süslü iç çamaşırı ile dominant, seksi bir kadınla karşılaşılıyoruz. Britney'in çevresini ağızlıklı, zincir tasmalı, deriler içinde seks köleleri sarıyor ve onu bir kafese atıyorlar. Sado- palyaçolar, Parisli denge sanatçıları, yarı insan yarı at Sentorlar ve zincirlerle bağlanmış Houdini sihirbazları ile yine Dsquared² kostümleri şölenine tanık oluyoruz.

İlerici Dsquared² markasının arkasındaki tasarımcılar Dean ve Dan Caten “Biz Britney'in en büyük hayranlarıyız ve onunla beraber çalışmak için doğru zamanı bekliyorduk.” diyor. “Bu tur için farklı bir yorum arayışı içindeydik, geleneksel sirk konseptiyle yola çıkıp daha sonra bu düşünceyi terk ettik. Çok daha kışkırtıcı ve müstehcen bir şey yaratmak istedik… Daha hayvani daha ilkel bir şeyler.

Sirk dünyası denge, mucizeler, yalnızlık, toz ve yıldızlar, melekler ve şeytanlar gibi çelişkilerle doludur. Tüm bunlara rağmen değişmeyen tek özelliği sanatçılarla seyirciyi bir arada tutabilme ve gerçekliğin dışına fırlatabilme gücüne sahip rüya gibi atmosferidir. Eminiz ki bu hep spotlar altında, sürekli izlenen, taklit edilen, fotoğrafı çekilen, eleştirilen ve sevilen kadına otobiyografik bir övgü niteliğindeki bu turne işbirliği, çok başarılı olacak.”

Alternatif lüks ürün konseptine yepyeni, benzersiz bir soluk getiren Dsquared²'in felsefesinin temelinde “Amerikan Rüyası”, sıradışı Kanada zekâsı ve zarif İtalyan dikimi var. Dean ve Dan Caten uluslarası bir fenomendir.

Kanada doğumlu ikizler ilk hazır giyim koleksiyonlarını 1995'te Milano'da sundular ve erkek ve kadın koleksiyonları, güneş gözlükleri ve aksesuarlar tasarlayarak ve hatta 2008'de kendi parfümlerini (He Wood ve She Wood) piyasaya sürerek moda süperstarlarına dönüştüler.

 Dsquared² başından beri dünyaca ünlü popstarların dikkatini çekti: Madonna, Christina Aguilera, Rihanna, Usher, Beyonce, Justin Timberlake ve şimdi de Britney Spears Dsquared²leniyor.

Turkuaz Optiğin dağıtımını üstlendiği gözlük markalarına genç, dinamik ve rahat yepyeni bir marka eklendi. İlk bakışta yalın gözükse de birçok çılgınlığı içinde barındırıyor. İlk Dsquared2 koleksiyonu markanın vazgeçilmez özelliklerini mükemmel yansıtıyor.

Başarıdan başarıya koşan Dsquared2 markasının yaratıcıları Kanadalı ikizler Dean ve Dan Caten şimdide başarılarını ve yaratıcılıklarını vazgeçilmez aksuar gözlükte kullanıyorlar. Yepyeni gözlük koleksiyonu kadın ve erkek için tasarlanan 16 modelden oluşuyor.

Belediye başkan adayı ile birlikte Sushi partisi

Koleksiyon için, 60'lı yılların eğilimlerinin etkisi sürerken, amerikan toplumunun önderlik ettiği 80'li yılların bir potada eridiği, büyük çelişkilerin yaşandığı ve tarihte önemli değişikliklerin yaşandığı 70'li yılların hip-hop kültürü ilham kaynağı olmuş.

Belediye Başakan adayı Atakan bey neşeli mutlu ve seçimlerden emin bize öpücük atıyor

Sokak Modası stilini kendine güvenen ve sexy bir şekilde koleksiyonlarına yansıtan Kanadalı tasarımcı kardeşler markanın en belirgin karakteristik özelliği olan karşıtlığı gözlük koleksiyonuna da taşıyorlar.

Kolekesiyonda form, ekartman ve detaylardaki zıtlıklar tüm modellere yansıyor. Damla modelinden köşeli asetat formlara kadar uzanan değişik erkek modelleri ya da yada büyük ve köşeli kadın modelleri. Bu modellerin dışında kedi görünümlü tasarımlar da göz kamaştırıyor. Sıcak renklerin kullanıldığı koleksiyonda kırmızı ve koyu kahverengi dokunuşlar kullanılmış. Siyah ise kadın koleksiyonunun vazgeçilmezi arasında yer alıyor.

Reklam kampanyasında dünyaca ünlü modeller Naomi Campbell, Linda Evangelista ve Tyson Beckford koleksiyonun en çarpıcı modellerini taşıyorlar.

Erkekler için tasarlanmış DQ09 modeli kalın kare gövdesi ile markanın tüm karakteristik özelliklerini taşıyor. Çerçevenin üzerindeki altın detaylar bizi 70'lerde hip-hop müziğinin ,kültürünün ve sanatının çıkış noktası olan afro-amerikan mahalleine geri götürüyor.

Bayanlarda ise en göze çarpan model DQ19. Büyük silüeti kendinden emin bir ifade veriyor. Kendini siyah gözlüklerin arkasına saklamadan abartıyı seven kadınlar için ideal bir model. Saplara işlenmiş Dquared2 metal logo ise bu tasarıma kişilik kazandırıyor.

sushico ekibi

Sushi kralı Atakan

Sushiyi bende beğendim

hey bizde çoştuk

Sushi lokum gibi

hıı Sushi süper

Bu Sushi yenmez mi?

Sushi nefis ama yerken çekmeyin...

Sushi nefis

Bu gece çok eğlendim harika bir parti oldu en mutlu benim

Sushinin tadına doyum olmuyor

gece boyunca ayakkabıları çekerek ne yaptığına anlam veremedik söz konusu olan gözlük tanıtımıydı ama yakında ayakkabı tanıtımı var gibi hazırlanın yeni bir parti geliyor