ÇANDARLI’DA NEŞET ERTAŞ ANISINA KONSER

Çandarlı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, yeni yılın ilk konserini eylül ayında aramızdan ayrılan “Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş’ın” anısına gerçekleştirdi

TURİZMİN SESİ


“Yeni Yıla Merhaba” temasıyla düzenlenen konsere Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, Dikili Cumhuriyet Başsavcısı Seyit Abdülhekim Şahin, Çandarlı Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Yıldıray Özer, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları mensupları ve vatandaşlar katıldı.
 
 
Şef Vuslat Demir idaresinde gerçekleştirilen konserde, Türk Halk Müziği’nin eşsiz sesi Neşet Ertaş’ın “Ah Yalan Dünya”, “Ahirim Sensin”, ve “Evvelim Sen Oldun” türküleri başta olmak üzere birbirinden güzel eserleri seslendirildi. Konser süresince Neşet Ertaş’ın hayatı ve O’nun kişiliğini yansıtan olaylar müzik eşliğinde seslendirildi. Türkülere eşlik eden vatandaşlar hem eğlenceli hem de hüzünlü vakit geçirdi.
 
 
Konser sonundan Şef Vuslat Demir’e başarılarından dolayı teşekkür eden Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, “Belediyemizin işi sadece alt yapı ve yeşil alan çalışmaları değildir. Sosyal faaliyetler de aynı şekilde belediyemizin öncelikli hizmetlerinden biridir. Çandarlı Belediyesi olarak bugün belediye koromuzun Yeni Yıla Merhaba Konseri ile hem eğlendik hem de geçtiğimiz aylarda vefat eden memleketimizin gururu Neşet Ertaş’ın aramızdan ayrılmasına hüzünlendik. Bizlere bu duyguları yaşatan başta koro şefimiz Vuslat Demir olmak üzere tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.