• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

ZEYNEP GOLF RESORT SENTIDO ÜYESİ

ZEYNEP GOLF RESORT SENTIDO ÜYESİ
Zeynep Golf Resort, 1 Nisan 2012 itibariyle uluslar arası otel zinciri SENTIDO Hotels & Resorts üyesi oluyor

TURİZMİN SESİ


1993 yılında açılan ve Sun Zeynep adıyla uzun yıllar faaliyet gösteren Belek – Taşlıburun Mevkiinde 12 ay hizmet veren, 2011 yılı itibarıyla Zeynep Resort ve Zeynep Golf & Spa ismini alan tesisimiz 1 Nisan 2012 itibariyle uluslar arası otel zinciri olan SENTIDO Hotels & Resorts resmi üyesi olacaktır. İki farklı konaklama seçeneği ile 2011 yılında tamamı yenilenen 371 odalı 5 yıldızlı Zeynep Resort oteli, ve Temmuz 2011 yılında hizmete giren 5 yıldızlı delüks Zeynep Golf & Spa oteli Türk Rivierası, Antalya - Belek'te yer almaktadır.

131 dönüm içerisinde kurulmuş olan tesisler, geniş bahçeleri, denize sıfır kum plajı ile akdenizin derin mavi sularını kucaklamaktadır. Aile odaklı hizmet veren SENTIDO Zeynep Resort (179 ana bina standart odası, 140 bungalow standart odası, 4 süiti, 10 aile odası, 32 aile suiti ve 6 villası ile) 5 yıldızlı bir tesiste aranan her türlü konfor, spor aktiviteleri ve açık hava etkinlikleri ile hizmet vermektedir. Profesyonel animasyon ekibinin tüm günü kapsayan etkinliklerin yanı sıra, profesyonel eğitmenler tarafından yönetilen çocuk kulübü minik misafirlerin tatillerini daha keyifli hale getirmektedir.

1 Temmuz 2011 tarihinde yeni açılan SENTIDO Zeynep Golf & Spa oteli, SENTIDO Zeynep Resort ve Carya Golf sahası arasında almaktadır. Her biri özenle döşenmiş geniş 111 standart odası, 53 superior odası, 2 balayı süiti, 6 teras süiti, bahçe terasından göl havuza bağlantılı 6 dubleks lake süiti ve 2 champion süiti ile hizmet vermektedir. Açık ve kapalı yüzme havuzları, Spa merkezi, Türk hamamı, sauna ve buhar odaları ve özenle seçilmiş ekipmanları ile bir spor salonu bulunmaktadır.
Her iki tesiste konaklayan misafirlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere açık ve kapalı yüzme havuzları, restoranlar, snack bar'lar, tenis kortları (6 adet), spa merkezleri ve çeşitli bar'ların yanı sıra, ortak kullanıma açık 5 adet a'la carte restoran, anfitiyatro, disko, 300 metre uzunluğunda kumsalı ve iskelesi ile tatilcilerin ihtiyaçlarına hitap etmekle birlikte, toplantı grupları için 1400 metrekarelik kongre merkezi bulunmaktadır. SENTIDO Zeynep Resort – Golf & Spa spor tutkunlarını da unutmadı.

18 delikli Carya Golf sahasına tesis içerisinden direk geçiş imkanı, Golfçüler için özel tasarlanmış Golf bar'ı, nizami futbol sahası ve tam olimpik ısıtmalı yüzme havuzu ile kış aylarında ulusal ve uluslar arası misafirlerine alternatifler sunabilmektedir. SENTIDO Hotels & Resorts 2009 yılında kurulmuş bir uluslararası otel markasıdır. 4 yıldızlı ve üzeri işletmeleri bünyesinde toplayan SENTIDO Hotels & Resorts Nil Nehri üzerinde 2 Cruise gemisi, 40 oteli ve tatil köyü ile 10 ülkede (Mısır, Yunanistan, Kenya, Fas, Karadağ, İspanya, Tayland, Tunus, Türkiye ve Kıbrıs) hizmet vermektedir. Oteller franchise sözleşmeleri kapsamında faaliyet göstermektedir. Kavram olarak, kalite ve hizmet, aynı zamanda geniş kapsamlı bir spor ve eğlence programı ile birlikte sağlık bilincine sahip mutfak ve sağlıklı yaşam imkanlarına değer veren seçici tek'ler, çiftler ve küçük aileler hedeflenmektedir. Otellerin tümü tanınmış uluslararası tur operatörü programları içerisinde sunulmaktadır. Şirket, Thomas Cook turizm grubun bir parçasıdır. Merkezi, Frankfurt am Main yakınlarında, Oberursel Almanya'dadır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21