• BIST 9837.16
  • Altın 3364.057
  • Dolar 36.047
  • Euro 37.2662
  • İzmir 8 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

YDÜ HASTANESİ SGK’YA KATILIYOR

YDÜ HASTANESİ SGK’YA KATILIYOR
Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, 10 gün içerisinde Türkiye'de uygulanan SGK sistemi içerisine, Kıbrıs'taki Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin dahil edileceğini açıkladı

TURİZMİN SESİ


HABER MERKEZİ-Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar ve beraberindeki heyet, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.SGK Başkanı Fatih Acar ve heyeti , YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel, Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Adem Aköl, Hastane Başhekimi Dr. Sevim Erkmen ve Hastane Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Savaşan tarafından karşılandı.

SGK Başkanı Acar ve heyetine , YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel tarafından Üniversite ve Hastanesi hakkında bilgi verildi. Acar ziyarette yaptığı açıklamada, YDÜ Hastanesi'nden çok etkilendiğini ve bu hastane'nin 10 gün içerisinde SGK ile işbirliğine başlayacağını açıkladı ve başta Kurucu Rektör Dr. Suat İ.Günsel olmak üzere, emeği geçen herkesi kutladığını belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21