• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

Wyndham ile Smy Hotels Avrupa’da 20 otel projesini hayata geçirecek

Wyndham ile Smy Hotels Avrupa’da 20 otel projesini hayata geçirecek
Wyndham ve Smy Hotels, Avrupa’da 20 otel projesini hayata geçirmek için stratejik ortaklık yaptı

TURİZMİN SESİ


İş birliği çerçevesinde Wyndham’ın otel markalarından altısı İspanya, Portekiz ve İtalya’nın tatil bölgelerinde genişletilecek. Yaklaşık 95 ülkede bulunan 8 bin 900’den fazla oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts ile merkezi İspanya’da bulunan ve hızla büyüyen otel grubu Smy Hotels, önümüzdeki 10 yıl içinde İspanya, Portekiz ve İtalya’nın önemli noktalarında 20 yeni otel projesi geliştirmek için münhasır olmayan bir anlaşma yaptıklarını açıkladı.

2018 yılında İspanya’da kurulan Smy Hotels, Tenerife (İspanya), Kos (Yunanistan), Sicilya, Sardinya, Toskana, Roma, Trentino Alto Adige (İtalya) ve Cerbe (Tunus) gibi ünlü tatil noktalarında bol çeşitli imkanlara sahip otellerin yer aldığı uluslararası bir portföy sahibi haline geldi. Daha fazla Akdeniz pazarında harici otel işletmecisi olma pozisyonunu sağlamlaştırmayı ve genişletmeyi hedefleyen Smy Hotels, bu listeyi 2021 yılı ve sonrasında da büyütmeyi planlıyor.

Bu yeni ortaklık sayesinde Wyndham çatısı altında bulunan Wyndham, Wyndham Grand, Wyndham Garden ve Ramada by Wyndham gibi markaların yüksek talep gören tatil ve resort bölgelerindeki büyümesi hız kazanacak ve lifestyle markası TRYP by Wyndham’ın önemli şehirlerde büyümesine de öncülük sağlanacak. Stratejik iş birliğinin bir diğer odak noktası da yakın zamanda Brüksel ve Budapeşte’de yapılan açılışlarla büyüme ivmesi yakalayan Trademark Collection by Wyndham markasının Akdeniz bölgesinde genişletilmesi olacak.

Wyndham Hotels & Resorts Avrupa Geliştirme Başkan Yardımcısı Christian Michel, “Smy Hotels, Akdeniz’deki en heyecan verici noktalardan bazılarında yüksek kaliteye sahip oteller geliştirmesiyle önemli bir şöhret sahibi oldu. Pazarı iyi tanımaları ve tatil segmentindeki uzmanlıkları, bu bölgede çeşitli markalarımızı geliştirme hedefimizi ve özellikle TRYP ve Trademark Collection by Wyndham portföyümüzü bu canlı pazarlarda büyütme planımızı mükemmel bir şekilde tamamlıyor” dedi.

Wyndham Hotels & Resorts ile kurduğu stratejik ortaklık aynı zamanda Smy Hotels’in İtalya, İspanya ve Portekiz’deki kent ve sahil destinasyonlarına daha fazla küçük otel sahibi çekme hedefini de destekleyecek. Smy Hotels ve İspanya’nın en büyük online dağıtım grubu ve Avrupa’daki en büyük online dağıtım gruplarından biri olan Logitravel Kurucusu Ovidio Andrés, “Smy Hotels, çok sayıda küçük otel sahibi ve markanın bulunduğu bu bölgede, otellerinin yönetimini güçlü bir dijital DNA’ya ve otel yatırımlarının kârlılığını artırma konusunda uzman bir şirkete emanet etmek isteyenler açısından bir seçenek sunuyor. Otel sahiplerinin daha fazla kârlılık, daha güçlü bir pazarlama, varlık değerlerinin artması ve dahası gibi birbirinden farklı ihtiyaçları bulunuyor. Wyndham ile gerçekleştirdiğimiz stratejik ortaklık, tamamlayıcı platformlarımızdan destek alarak, bize güvenenlerin beklentilerini karşılama becerimizi daha da artıracak ve hizmetlerimizi çeşitlendirerek daha ileri bir noktaya taşımamızı sağlayacak. Wyndham ile birlikte çalışmamız, pandeminin getirdiği zorluklardan daha güçlü bir şekilde çıkmak için dünya çapında tanınan bir markaya katılmak isteyen bağımsız otel sahipleri açısından Smy Hotels’in ideal çözüm olma pozisyonuna da destek olacak” dedi.

Wyndham’ın dünya genelindeki otelleri, dünya çapında binlerce otel, tatil köyü ve tatil kiralama tesisinin dahil olduğu, dünyanın en cömert otel ödül programı Wyndham Rewards® kapsamında yer alıyor. Her ziyaretçiye hitap edecek şekilde tasarlanan programın üyeleri, geçerli her konaklamalarında 1.000 puan kazanmayı garantiliyor ve puanlarını ücretsiz konaklama, hediye kartları, hediyelik eşyalar ve daha fazlasını kazanmak için kullanabiliyor.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21