• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

VAN’A 5 YILDIZLI OTEL

VAN’A 5 YILDIZLI OTEL
Elit Turizm Yatırım A.Ş, birçok uygarlığın izlerini ve kültürünü yaşatan Van Kentine 5 yıldızlı otel yatırımı yapıyor.

TURİZMİN SESİ


Van'ın yeni yüzü ve en büyük oteli olarak tasarlanan 518 yatak kapasiteli Elite World Van Hotel, 2012 yılında hizmete girecek.Grubun üçüncü oteli, arsa değeri dahil yaklaşık 35 milyon dolara mal olacak. 22.500 m2 inşaat alanı olan otel Elit Turizm Yatırım A Ş tarafından işletilecek. Yapımına başlanan otel teknoloji ve konforun tüm ayrıntılarını birleştiren 2 Kral Dairesi, 3 Süit, 1 Geçişli Oda, 2 Engelli Odası, “Executive” Kat, 251 Standart oda olmak üzere toplam 259 odadan oluşacak.

İş toplantıları ve sosyal organizasyonlara da ev sahipliği yapmak üzere tasarlanan ELITE WORLD VAN HOTEL' DE teknik ekipman ile donatılacak 600 m2 lik Balo salonunun yanı sıra 6 adet toplantı salonu ile toplam 1200 kişilik kapasiteye ulaşılacak. Oluşturulacak İş Merkezi de toplantıların verimli geçmesi için tasarlanacak. Konuklar, restoranlarda özenli bir servis eşliğinde yerel ve Dünya mutfaklarının seçkin örneklerini bulabilecekler, Coffee Shop&Patisserie'de günlük taze pastalarını yerken kahvelerini keyifle yudumlayabilecekler. Toplam 1350 m2 alana yayılan Sağlık Kulübü'nde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu Türk hamamı, buhar odası, sauna, şok duşlar, profesyonel masaj hizmeti, modern aletlerden oluşan fitness center ve Vitamin Bar yer alacak.


Elite World Van Hotel'in tanıtımı için (VATSO) Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda 22 Ekim 2010 Cuma günü düzenlenen basın toplantısında konuşan Elite World Otelleri Genel Müdürü Ünsal Şınık; “ Van dünyanın en eski yerleşim merkezlerinden biri. Yüzyıllardır kültürlerin ve medeniyetlerin buluşup kaynaştığı bir merkez. Ve sahip olduğu tarihi dokusu ile turizm potansiyeli her gün gelişen bir kentimizdir. Kenti ziyaret edecek misafirlerin üst hizmet kalitesi ile ağırlanacakları beş yıldızlı bir otel yatırımına ihtiyacı olduğunu saptadık. 2012 yılında hizmete girecek Elite World Van Hotel bu ihtiyaca cevap verebilecek standartlarda hazırlanıyor. Bu otel yatırımımız ile Van kentinin üst sınıf oda ve salon ihtiyacına önemli bir katkı sağlayacağız. “ELITE WORLD VAN HOTEL” teknoloji ile konforun tüm ayrıntılarını birleştiren bir özelliğe sahip olacak. Tesisimizde kullanılan en yeni teknoloji ekipmanlar, özellikle iş dünyasının Elite World Van Hotel'i tercih etmesinde önemli bir faktör olacaktır.”dedi.

Elite World Otelleri Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik ise; “Marka zincir otel olma hedefleri doğrultusunda çıktığımız yolda 3. yatırımımız için Van kentini seçtik. Tabi öncelikle Vanlı olmamız ve bölgeye yatırım yaparak istihdam yaratmak isteği bunda önemli etken oldu. Seyahat kolaylığının artması, coğrafi konumu, tarihi zenginliği, son yıllarda Doğu ve Güney Doğu'daki sınır komsularımız ile sınır ticareti ve vize işlemlerine getirilen kolaylıklarla Van ilinin hem ticari hem turistik potansiyelinde önemli artış gözlemlenmektedir. Ancak bu artışa paralel olarak kentte, gelen misafirleri ağırlayacak 5 yıldızlı büyük otel yatırımına ihtiyaç var. Biz bu ihtiyaca cevap vermek istedik ve bölgenin en büyük 5 yıldızlı otel inşaatına başladık” diye belirtti.

Toplantının sonunda VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, yapacakları yatırım için Elit Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Elik'e gümüş kaplamalı bir plaket verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21