• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

TÜRSAB İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

TÜRSAB İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
TÜRSAB Yönetim kurulu Başkanı Başaran ULUSOY yönetim kurulu , disiplin kurulum ve bölge teşkilatlarım hepiniz hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı.

TURİZMİN SESİ


TÜRSAB Yönetim kurulu Başkanı Başaran ULUSOY,bu gün burada 11 yıllık icratımız içinde yaptığımız son bir yıl içinde gerçekleştirdiğimiz icraatlarımız paylaşmak için buradayız teşkilatımız burada bulunduğu için bir kez daha teşekkür ediyorum.

DOĞUŞ GURUBUNA TEŞEKKÜR
11 yıllıdır aralıksız sponsorumuz olan doğuş grubunun şahsımda Şahenk ailesine şükranlarımı iletiyorum. Şahenk ailesi sadece otomotivde ve inşaatta değil eğitime destek verdiğini iletmek isterim. Doğuş gurubunun dün düzenlemiş olduğu Türkan Saylan hanımın ölüm yılını kutladılar bende oradaydım genç kızlarımızın eğitimine destek vermiş olduğu destekten dolay rahmetli Türkan Saylan hanımı rahmetle anıyorum. O da göz yaşlarında pınarlarında zaman zaman sevinç gözyaşları olsun istedi ama üzüntüyle aktı Bende zaman zaman göz yaşlarımın sevinçle akmasını bekliyorum bu camia başarıyı alkışladığı ve başarısızlığı gördüğü ama başarının her zaman olduğu ve başarmanın mutluluğunu alkışlarlar umarım.

BU BAŞARI SEYAHAT ACENTELERININ
Gelişen bir Türkiye siz seyahat acentelerin başarısıdır . Beni seyahat acentalarım her gün bu ülkenin büyümesi için katkı sağlıyor bu gün dünya ile mücadele ediyoruz. Biz dünyanın ayağına değil dünya bizim ayağımıza geliyor. Yunan turizm bakanı Türkiye turizmdeki başarıyı nasıl başardı araştırın diyerek talimat verdi bu bizim başarımızdır sizin başarınızdır .

TÜRKİYE'YE DÜNYANIN BAKIŞ AÇISI DEĞİŞTİ
Dünyanın bize bakış açısı artık değişmiştir dünyanın bütün kapıları seyahat acentelerine açılmıştır. Türkiye`nin rakiplerinde olan her şeye sahip olduğunu belirten TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, `Biz de olan onlarda yok. Onlara verilen destek bize verilsin, 40 milyon turist hedefine ulaşırız` dedi. Biz umudumuzu hiç kaybetmeden çalışıyoruz. Türkiye`nin potansiyeline, avantajlarına güveniyoruz. Bu ülkenin kültür değerlerinin korunması anlamında çalışmalarımızı çok önemsiyoruz. Kültür yoksa turizm yok. Turizm yoksa iş yok. Bu ülkenin değerlerine sahip çıkalım.

DERDİ OLANA DERMAN OLURUZ
Kimin bir sorunu varsa TÜRSAB'ın kapısı herkese açıktır sorunlarınız neyse paylaşır bir çözüm buluruz. 81 vilayetin hepsinde varız Van'da fuar yaptık İzmir fuarına katıldıK doldurduk bakan bey sabah geldi akşam gitti kendisi sizin başarınızı gördü hepimiz birlikte çalışıyoruz.

TÜRKİYE'NİN HER KÖŞESİNDEYİZ
Türkiye'nin dört bir köşesindeki 48 müze ve örenyerinde 50 noktanın işletmesi üstlendik.Karşılığında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na altı yıl boyunca yaklaşık 1 trilyon 400 milyon lira ödenmesi taahhüt ettik Bunu sizler için yaptık hiç şüphe yok ki, sadece TÜRSAB için değil Türkiye turizmi için de büyük bir adım attık .. Elde edilmesi beklenen, öngörülen rakam da zaten bunu gösteriyor. 2011 yılına işte bunun heyecanıyla giriyoruz. Çok önemli, çok yoğun bir takvim bizi bekliyor. Yine kongremizde söylediğim gibi, bu ve benzeri projeleri üstlenirken tek güvencemiz sizlersiniz; yani TÜRSAB ailesi. Yıllar boyunca omuz omuza verdi.

TÜRSAB AİLESİ GENÇ VE DİNAMİK
Ailemizi büyüttük ve artık Türk turizminin ana damarlarından biri haline geldik. Müzeler ihalesine girdik nasıl başardık biliyormusunuz sizin verdiğiniz 10 puanla ben o ihaleyi aldım. Devlerle orada çarpıştım bu bizim işimizdi almazsak ayıp olurdu . 3 ocakta inşallah kurdelasını keserek açacağız.

SİZLERE GÜVENİYORUM
Siz olamsaydınız nasıl alırdaım bu başarı sizin . 2011 de müze fiyatları 2010 fiyatlarıyla olacak siz planlarınızı ona göre yaptınız bunu en iyi bilen sizlersiniz. Tabik sizleri düşüneceğim o bankalardan teminat mektuplarını alırken sizleri yanımda gördüğüm için aldım.TÜRSAB kültür varlıklarına sahip çıkıyor ve çıkacaktır da hepimiz sahip çıkacağız. "Türkiye, Akdeniz çanağı'nda marka olmuştur. Turist sayısını artırmak için siyasi huzura, kardeşliğe, dostluğa ihtiyacımız var. Türkiye'de çağdaş yaşam biçimini ortaya koyan bir turizm anlayışına ihtiyacımız var". Biz turizmciler,rüya gösteriyoruz ve onu gerçekleştiriyoruz. Onun için en iyi rüyayı görmek mecburiyetindeyiz` dedi

BENİ ÇOK ÜZDÜLER
Beni şikayet etmedikleri yer kalmadı anlattık derdimizi 14 ay aldı Türsab KDV 'ye tabi mi değil zamanımızı çaldılar ne işe yaradı .Maliye bakanlığına ,gelirler genel müdürlüğüne ve rekabet kuruluna gittiler ne oldu Türsab şeffaftır ve açıktır incelenebilir ve anlatırız açıklarız hatamız varsa cezamızı çekeriz.

GEZEN GEZDİREN BİR TÜRSAB VAR
Bütün komitelerimiz çalışıyor.Sağlık komitesi ,IATA komitesi ;Kültür komitesi bütün komitelerimiz çalışıyor tebrik ederim başarıyorlar da 1990 yılında kayıt olan arkadaşlarım yeni katılan arkadaşlarımla birlikte harman olup çalışıyorlar.Çok genç bir seyahat acenteleri topluluğuna sahibiz. Dünyanın neresinde böyle bir genç Seyahat acenteleri var. Bu teşkilatın başkanı olmaktan dolayı çok mutluyum dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21